Ionuț, dezamăgire profundă după ce a aflat detalii năucitoare despre Larisa! „Nu mai rezist! Sunt căzut la pământ” Ce decizie radicală a luat concurentul și cum a reacționat Larisa in Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 sep 2022, 16:54
casa iubirii Foto(5)

Ionut, supărat foc pe Larisa

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț trece din nou prin momente de dezamăgire profundă în Casa iubiri, după ce a descoperit că Larisa s-a întâlnit în club cu un alt bărbat.

Nicio zi fără tensiuni și răsturnări de situație în Casa iubirii, mai ales că presiunea apropierii de Marea Finală apasă din ce în ce mai mult pe umerii concurenților. În ediția de joi, Kinga a fost în centrul atenției deoarece și-a așteptat verdictul pentru a află dacă a fost sau nu descalificată după ce avusese un comportament neadecvat în casă băieților.

Astăzi în Casa iubirii s-au iscat noi tensiuni în clipa în care unii concurenți au dezvăluit detalii neașteptate despre Larisa, care ar fi fost văzută în compania altui bărbat în afară emisiunii.

Iată cum a reacționat Ionuț și ce decizie radicală a luat tânărul!

Ionuț, dezamăgire profundă după ce a aflat detalii năucitoare despre Larisa! „Nu mai rezist! Sunt căzut la pământ”

În ciuda faptului că au încercat în repetate rânduri în ultima vreme să își rezolve vechile neînțelegeri și să redevină un cuplu în Casa iubirii, Ionuț și Larisa au ajuns din nou într-un moment de cumpăna, în ediția de astăzi, după ce au ieșit la iveală detalii uluitoare despre concurență care ar fi fost zărită în ipostaze tandre cu un alt bărbat în

afară emisiunii.

Profund dezamăgit de cele aflate despre Larisa, cea pe care încă dădea semne clare că o iubește și își dorea să o recucerească și să formeze din nou un cuplu, Ionuț a luat atitudine și a spus tot ceea ce a avut pe suflet despre fosta lui partenera. In cele din urma, tânărul a decis ca nu vrea sa mai audă de Larisa si va rupe orice legătură cu ea. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu mai rezist! Sunt căzut la pământ!(...) Ceea ce s-a întâmplat cu Larisa mi-a dovedit încă o dată că nu pot avea încredere în ea!”, a spus Ionuț, vizibil afectat de întreagă situație creată în emisiune.

Citeste si: Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit în lacrimi și le-a cerut iertare colegilor ei! Iată care a fost decizia acestora! A fost sau nu descalificată?

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”. Kinga și Larisa, reproșuri peste reproșuri. Aflați ce se întâmplă între cele două, vineri, 9 septembrie, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?