Ionut, dezvaluiri socante despre ce a patit la EXATLON! Nu s-a stiut pana acum: "Plangeam de durere! Pana si reporterul care ma pazea 24 de ore din 24 avea lacrimi in ochi cand ma vedea"

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 iul 2018, 13:23

Ionut a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la EXATLON.

Spiritul de echipa, viteza extraordinara si agilitatea de pe traseu l-au dus pana in marea finala EXATLON, unde a pierdut in fata lui Vladimir Draghia.

Intors acasa Ionut si-a luat o meritata pauza de odihna iar recent el a povestit pentru wowbiz.ro detalii nestiune din competitie, care nu s-au vazut la televizor.

Mai exact, Ionut a marturisit ca accidentarile lui au fost atat de grave incat, la un moment dat, a fost la un pas de a parasi competitia.

Citeste si: Mariana de la Exatlon, lacrimi de bucurie! Gigi Becali i-a readus speranta in suflet printr-un gest remarcabil! Iata cum a reactionat razboinica si ce are de gand sa faca in viitor!

Razboiniciul a mai adaugat ca, pentru refacere, a urmat tratamente si a facut injectii extrem de dureroase, insa a strans din dinti, dorindu-si foarte mult sa ajunga pana in marea finala.

Vedeti declaratiile complete ale lui Ionut pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.