Ionut Dolanescu, declaratii cu ochii in lacrimi despre lucrul care i-a macinat adolescenta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 18 oct 2020, 01:15

Declaratii induiosatoare si ochi plini de lacrimi! Doamnelor si domnilor, Ionut Dolanescu isi deschide sufletul in fata telespectatorilor Stirilor Kanal D.

Doamnelor si domnilor, Ionut Dolanescu isi deschide sufletul in fata telespectatorilor Stirilor Kanal D si va spune povestea care l-a macinat toata adolescenta. Ionut Dolanescu a crescut fara mangaierea mamei naturale si a suferit enorm!

Maria Ciobanu si Ion dolanescu, unul dintre cuplurile invidiate pe vremea aceea, s-au despartit dupa numai patru ani. Divortul i-a zdruncinat puternic copilaria lui Ionut. Prea tanar sa inteleaga si prea mic sa fie lipsit de mangaierea mamei.

Dupa divort, regretatul Ion Dolanescu a castigat custodia lui Ionut si i-a interzis Mariei Ciobanu sa-si mai vada fiul! Rana din sufletul lui Ionut nu avea sa-si gaseasca alinarea decat abia dupa majorat. Atunci, el s-a putut bucura de toata dragostea mamei sale!Bunica Didina a fost cea care l-a rasfatat pe Ionut! Ea l-a crescut de mic "cu frica lui D-zeu" asa cum ii place lui Ionut sa spuna. Si nici el nu a parasit-o niciodata.
An de an ii ofera o aniversare superba la casa din Persinari.

 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.