Ionuț este dezamăgit de atitudinea Larisei: ”Absolut toată schimbarea pe care ai avut-o ai dat-o de gard în două zile”. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 10 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei

Ionuț este dezamăgit de atitudinea Larisei

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț este dezamăgit până peste cap de atitudinea Larisei și nu mai are încredere în ea.

Larisa și Ionuț sunt un cuplu apreciat și dorit în ”Casa Iubirii”, deși cei doi nu mai sunt împreună, totuși între ei există o conexiune puternică. Ionuț spera la o schimbare din partea fostei lui partenere, pentru care încă are sentimente.

Ionuț: ”Să fiu sincer cu tine, nu sunt bine”

Ionuț este un băiat sincer, care are sentimente pentru Larisa, una dintre cele mai vechi concurente din casă, pentru care s-a zbătut enorm să rămână în competiție, deși ea își dorea să plece acasă.

Tânărul a sperat că aceasta se va schimba în timp, însă aparențele înșală de cele mai multe orie. Larisa l-a întrebat cu se simte după discuția pe care au avut-o cu o zi înainte, se pare că Ionuț nu este deloc bine. 

Citeste si: Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

”Să fiu sincer cu tine, nu sunt deloc bine, aseară m-am tot gândit la tot ce s-a întâmplat și mi se pare că...”, a spus Ionuț.

”Eu v-am spus cum stă treaba, nu am mai avut o relație serioasă, doar una de șase luni și recunosc că mi se pare cumva ciudat să fiu controlată”, a spus Larisa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Schimbarea pe care Ionuț a văzut-o în această perioadă la ea a fost doar de fațadă.

”Absolut toată schimbarea pe care ai avut-o ai dat-o de gard în două zile”, a spus Ionuț, vizibil supărat.

Citeste si: Ionuț, dezamăgire profundă după ce a aflat detalii năucitoare despre Larisa! „Nu mai rezist! Sunt căzut la pământ” Ce decizie radicală a luat concurentul și cum a reacționat Larisa in Casa iubirii!

Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 10 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?