Ionuț, fostul concurent de la „Casa iubirii”, prima apariție publică cu noua lui iubită! Cei doi s-au cunoscut înainte ca tânărul să fie împreună cu Bianca

Autor: Diana Ghita

Ionuț se simte foarte fericit alături de Ramona

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Ionuț, fostul concurent din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii”, și-a găsit fericirea în brațele Ramonei, o tânără pe care o cunoscuse înainte de a intra în show, dar cu care, la acea vreme, nu credea că ar putea avea o relație din cauza distanței.

Ionuț și Ramona, invitați recent la emisiunea „Culisele iubirii”, au povestit că s-au cunoscut la o petrecere, unde el era fotograf.

Ce l-a atras pe Ionuț la Ramona, atunci când s-au cunoscut

Întâlnirea celor doi a fost una memorabilă pentru fostul concurent de la „Casa iubirii”, care a remarcat imediat prezența și energia pozitivă a Ramonei.

„Eu cu ea m-am cunoscut la o petrecere. Eu am fost fotograf la un prieten de al meu, era ziua de naștere a prietenei lui și eu acolo am întâlnit-o pe ea, ea a venit din Slatina.(...) Văzând-o pe ea, eu l-am întrebat pe tovarășul ăsta al meu: ”Mă, e singură?”. Eu deja m-am interesat de ea și a zis că da, e singură. Era foarte de viață, cum a ajuns acolo a destins toată atmosfera(...)

și bineînțeles că e foarte frumoasă”
, a dezvăluit Ionuț.

Cu toate acestea, la acea vreme, cei doi au decis să păstreze doar o relație de prietenie, întrucât au considerat că distanța ar fi un obstacol prea mare pentru o relație amoroasă. Amândoi și-au continuat viețile, fără să anticipeze că, după ce Ionuț s-a despărțit de Bianca, fosta lui parteneră din „Casa iubirii”, drumurile lor se vor intersecta din nou.

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

„Nu m-am gândit să se va relua ceva peste ceva timp.(...) Nu m-am gândit că o să fie o despărțire.(...) Îmi luasem orice gând de la Ionuț”, a mărturisit Ramona.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Cum au ajuns Ionuț și Ramona să reia legătura și să se mute împreună

Însă destinul a avut alte planuri.

După despărțirea lui Ionuț de Bianca, Ramona a reapărut în viața lui. Totul a început când aceasta i-a trimis tânărului o fotografie în care i-a arătat că se uită la „Casa iubirii”, gest care a reaprins conversațiile între cei doi. În timpul discuțiilor, Ionuț a descoperit că Ramona locuia la doar două blocuri distanță de el. În numai trei zile de la această descoperire, relația lor a înflorit rapid, și, după câteva întâlniri, au decis să formeze un cuplu.

„Sunt foarte împlinit acum, am relația pe care o visam”, a declarat Ionuț, foarte fericit pentru noua lui poveste de dragoste. La rândul ei, Ramona a mărturisit că și ea visase la o astfel de conexiune de mult timp: „Este ceea ce visam de mult”.

Citește și: Cine este femeia din viața lui Ionuț! Fostul concurent de la „Casa iubirii” a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Am fost la ea acasă”

În prezent, Ramona și Ionuț locuiesc împreună. Tânărul a confirmat că și-au găsit locul unul lângă celălalt, atât în casă, cât și în inimile lor: „Ne-am mutat imediat împreună.(...) La mine stăm”.