Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2022, 19:00

Ionuț și Larisa s-au îmbrățișat și s-au sărutat în camera roșie, dând primele semne de împăcare! Iată ce decizie au luat cei doi îndrăgostiți!

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, concurenții au creat o atmosfera mai calmă și au încercat să lase deoparte micile lor neînțelegeri și să se dedice scopului suprem pentru care au intrat în competiție și anume să își găsească perechea. Băieții au încercat să le aducă fetelor zâmbetul pe buze și au lansat câteva replici de roast care au făcut senzație.

Pe de altă parte, Bianca și Andrei s-au reîntâlnit în camera roșie, acolo unde au discutat despre problemele apărute între ei în ultimele zile.

Dragostea a plutit în aer în camera roșie, deoarece Larisa și Ionuț s-au regăsit și ei între patru ochi și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor

Larisa l-a chemat pe Ionuț în camera roșie, semn că își dorea enorm să-l revadă și să-l îmbrățișeze.

Însă tânăra nu și-a imaginat o clipă că avea să fie și sărutată de fostul ei iubit. Îmbrățișările și atingerile tandre i-au dat aripi lui Ionuț și l-au determinat să o sărute pe Larisa, pe care se pare că nu o poate uită nicicum.

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși amândoi au încercat din răsputeri să stea departe unul de altul și să își reprime sentimentele de iubire, în cele din urmă Larisa și Ionuț au ajuns din nou să e îmbrățișeze și chiar să se sărute. Astăzi, în camera roșie, Ionuț i-a furat un sărut fostei lui iubite și totodată a încercat să îi demonstreze că încă o iubește și chiar și-ar dori să formeze din nou un cuplu în Casa iubirii.

Ionuț: Le povesteam cum te-am cerut de iubita! M-au întrebat cum s-a întâmplat! Tu nu voiai să fii iubita mea dar cumva momentul te-a făcut să vrei asta!

Larisa: Nu am zis că nu voiam să fiu iubita ta, nu era momentul am zis! Cum nu era momentul acum cu sărutul asta furat!

Citeste si: Cine este Laura, noua concurentă din ”Casa iubirii”? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și cum a reacționat actuala lui partenera

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?