Ionut Iftimoaie a donat Asociatiei Invingem Autismul 20.000 de RON castigati la “Roata norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 11:01

Liviu Varciu, prezentatorul show-ului “Roata norocului”, si Ana-Maria Barnoschi, asistenta acestuia in emisiune, s-au aflat joi, 5 iulie, in mijlocul copiilor de la Asociatia Invingem Autismul pentru a dona premiile castigate la “Roata Norocului” de Ionut Iftimoaie, Gina Pistol si Calin Goia.

Din partea vedelor care au participat la emisiune pentru o cauza nobila a venit celebrul luptator de K1, Ionut Iftimoaie, cel care a obtinut pentru micutii aflati in dificultate si suma de 20.000 RON.  Inarmat cu un CEC de dimensiuni impresionabile,  Iftimoaie si-a facut aparitia ca un urias printre prichindei. Alaturi de Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi, acesta a interactionat cu micutii, cu parintii si cu supraveghetorii copiilor.

Am un sentiment de implinire, de bucurie ca sunt aici, alaturi de acesti copii! Sunt tata, stiu cat e de greu cand copilul tau are doar o mica raceala,

imi imaginez cat trebuie sa fie de dificil cand te confrunti ca parinte cu o problema precum este autismul. Sunt alaturi de copiii acestia, de parintii lor si de membrii  Asociatiei Invingem Autismul. Ii felicit, sunt  niste oameni extraordinari care nu se lasa batuti cu una cu doua. Am o mare bucurie in suflet ca am putut sa-i ajut participand  la" Roata norocului ”, a declarat emotionat Ionut Iftimoaie.


Prin participarea la “ Roata norocului ”, Ionut iftimoaie, Gina Pistol si Calin Goia au castigat o multime de lucruri utile Asociatiei Invingem Autismul si, implicit, copiilor- frigider, masina de spalat, dero pentru un an, cuptor cu microunde, aspirator, aparat foto, covoare,  home cinema, aparat de aer conditionat, dozator de apa, ministem audio LG, etc -  dar si o suma semnificativa de bani, 20.000 de RON (banii obtinuti la Roata de Ionut Iftimoaie).


Liviu Varciu: “ Sunt fericit ca prezint un show care are si aceasta latura umanitara ”. Chiar daca nu castiga el premiile pentru cazurile sociale din emisiunea "Roata norocului", Liviu Varciu, simte ca are o misiune nobila, ca este o piesa importanta intr-un mecanism care aduce bucurie celor de acasa, din fata micilor ecrane.  “ Ma bucur ca pot si eu sa daruiesc, sunt fericit ca prezint un show de divertisment care are si aceasta latura umanitara.
Ma simt bogat si foarte implinit cand vad acesti copii cum se bucura si cand stiu ca tot ceea ce au primit astazi ii va ajuta pe viitor, le va face viata mai frumoasa
”, a declarat Liviu Varciu. 

In fiecare editie a show-ului “Roata norocului”, o vedeta  concureaza pentru a dona castigurile catre un caz social. Nu ratati in fiecare zi, de miercuri pana vineri, de la 20.00,
“Roata norocului”, cel mai fierbinte show  al verii, prezentat de Liviu Varciu la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”