Ionut Iftimoaie: "Castigurile sunt suficiente ca sa imi pot permite sa am grija de familia mea". Ce afaceri are fostul sportiv!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

Ionut Iftimoaie, asistent in emisiunea "Jumatatea mea stie!" difuzata in fiecare sambata, de la ora 21:00 la Kanal D a acordat un interviu pentru www.eva.ro in care a vorbit despre familia lu, dar si despre afacerile sale.

Iftimoaie este coleg de platou cu Cove si cu Andreea Tonciu, iar dupa ce au oferit deja doua masini concurentilor, in primele doua editii ale emisiunii, simpaticele vedete se pregatesc din nou de casting. Astfel, cuplurile sunt asteptate ASTAZI, 25 mai, in intervalul orar 11.00 – 19.00, in AFI Palace Cotroceni, la preselectia pentru cea mai distractiva emisiune-concurs a momentului.

Crezi ca ai face fata provocarilor daca ai participa alaturi de sotia ta la emisiunea „ Jumatatea mea stie “?
"M-am gandit la asta si sunt

sigur ca as pleca acasa cu masina castigata! Eu si sotia mea ne cunoastem foarte bine, iar despre capacitatea ei de a face fata probelor nu am nicio indoiala. Pe mine nu m-ar pune in incurcatura probele fizice, ci acelea de indemanare.  Proba care mi-a pus cele mai mari probleme in emisiune a fost mersul pe tocuri. O grozavie!"

 

Cum te intelegi cu Andreea Tonciu si cu Cove?

"Cu  Andreea e greu sa nu te intelegi, e o tipa foarte vesela, rade tot timpul.

M-am imprietenit repede cu Cove, deja avem glumele noastre".

 

Pe langa acest job, ce alte afaceri mai ai?

"M-am axat pe sectorul de paza si protectie pentru ca am ceva experienta in domeniu. Vreau sa ofer un alt fel de servicii, tocmai de aceea am un department special de bodyguarzi vorbitori de limba germana, engleza si franceza".

 

Mai am o firma de consultanta si proiectare in domeniul energiei verzi, parcuri fotovoltaice.

Sunt fascinat de acest domeniu!

"Cunostintele mele in domeniul sportului se regasesc acum in faptul ca sunt directorul general al Clubului Sportiv Metrorex, unde am in grija 7 sectii sportive, de la box, judo, culturism, dans modern si pana la echipa de volei feminin a Rapidului, echipa care s-a calificat in Prima Liga. Avem si echipa de rugby care aduce rezultate foarte bune".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Castigurile sunt pe masura celebritatii tale?

"Castigurile sunt suficiente ca sa imi pot permite sa am grija de familia mea si sa le pot oferi copiilor mei un trai decent".



Care sunt persoanele care ti-au influentat cel mai mult viata?

"Cred ca nu este intamplator momentul in care intri in contact cu o persoana.

De multe ori de la acel om ai ceva de invatat. Au fost multe persoane care m-au ajutat si m-au influentat sa pot lua niste decizii si  sa invat ceva.

 

As spune ca parintii mei au fost cei mai importanti in formarea mea. imi amintesc o discutie pe care am avut-o cu tatal meu, inainte de a pleca in strainatate, la 18 ani.

Mi-a spus ca acolo unde voi merge o sa fiu singur si ca trebuie sa am grija ca dimineata, cand ma spal pe fata si ma uit in oglinda, sa nu-mi fie rusine de mine. Acest lucru m-a marcat enorm si m-a facut sa stau departe de probleme, de prostii.


M-am casatorit cu o persoana despre care am stiut din prima clipa ca va fi sotia mea. Am cerut-o in casatorie dupa 3 zile de la momentul in care am cunoscut-o. La jumatate de ora dupa ce am cunoscut-o, i-am trimis un mesaj unei prietene comune in care-i spuneam ca sunt indragostit de Maria si ca ma voi insura. Ne-am casatorit de ziua mea, pe 26 august, intr-o sambata".

Poti citi inteviul integral pe www.eva.ro!