Ionut Iftimoaie, despre relatia cu sotia lui: "Nu las sa treaca o zi fara sa ii spun ca o iubesc"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:30

Ionut Iftimoaie, sportivul pe care incepand de sambata, de la ora 21:00 il puteti vedea la Kanal D alaturi de Cove si Andreea Tonciu, in cadrul emisiunii "Jumatatea mea stie!" a acordat a vorbit intr-un interviu despre relatia cu sotia lui.

Sportivul a povestit ca sunt foarte multe ocazii cand alege sa fie "delicat" cu sotia lui, insa uraste sa faca acest lucru in zilele impuse de calendar.

 

"De ce sa astept ziua de 8 Martie ca sa-i ofer flori femeii iubite? De multe ori, merg la cumparaturi la supermarket si ma intorc acasa si cu un buchet de flori. Efectul e cu totul altul atunci, e intr-adevar o surpriza primita cu bucurie.

Cred ca o zi in care e cumva obligatoriu sa faci un cadou, o surpriza, ia din valoarea gestului. Sunt o persoana care traieste la maximum ceea ce simte si care arata asta. Daca sunt nervos, nelinistit, se vede imediat. Daca sunt bucuros, fericit, se vede in aceeasi masura. Nu las sa treaca o zi fara sa ii spun sotiei mele ca o iubesc, fara sa-mi imbratisez si sa-mi alint copiii.
Viata e atat de ciudata… nu o poti controla, de aceea e important sa le spui celor pe care ii iubesti ce sentimente ai pentru ei"
, a spus Ionut.

 

Referitor la noua emisiune ce va debuta sambata, de la ora 21:00 la Kanal D, Ionut Iftimoaie a adaugat: "Pentru ca a venit vorba de gratie… la filmarile pentru „J umatatea mea stie! “, emisiunea care incepe pe 11 mai la Kanal D, am fost provocat sa port o pereche de gratiosi pantofi cu toc de 10 cm.

A fost o experienta traumatizanta! Am suferit un blocaj psihic (rade). Nu as putea spune ca sunt gratios cand dansez! (rade) Desi ma incearca cele mai gratioase sentimente atunci. insa, atunci cand vine vorba de dans, ii las femeii gratia..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citeste INTEGRAL interviul pe www.clickpentrufemei.ro!

 

Nu rata distractie maxima la supershow-ul de divertisment" Jumatatea mea stie!", care debuteaza pe 11 mai, de la ora 21.00, la Kanal D.