Ionut Iftimoaie, DEZVALUIRI INCENDIARE: "Eu si Andreea Tonciu formam un cuplu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

Gasca vesela de la emisiunea "Jumatatea mea stie" a facut spectacol in emisiunea WOWbiz unde fiecare a vorbit despre acest proiect.

 In frunte cu prezentatorul emisiunii, Cove, ajutoarele lui, Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu au dezvaluit detalii inedite de pe platourile de filmare cat si despre relatia pe care o au in momentu de fata: "Eu si Andreea formam un cuplu langa Cove" a spus Ionut.

"Colegii mei Andreea si Ionut sunt extraordinari, minunati, plini de energie. Se implica 100% sufleteste. 4 cupluri care intra in competitie in fiecare editie si unul dintre cupluri pleaca acasa cu o masina, deci o sansa din 4.
Poate participa orice cuplu, dar trebuie sa fie majori si sa formeze un cuplu, nu neaparat casatoriti. Este foarte important sa iti cunosti partenerul, cu cat il cunosti mai bine cu atat ai sanse sa castigi. Noi ii supunem la niste probe, pe care oricine le poate face acasa, ei trebuie sa parieze unii pe ceilalti"
a spus Cove la WOWbiz.

"Sunt foarte fericita ca fac parte din aceasta echipa si vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta sansa pe care mi-o doream demult" a spus Andreea la Kanal D.
( sursa WOWbiz.ro)