Ionut Iftimoaie: "Familia este singura mea motivatie, pentru ei traiesc si de la ei imi iau energia"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 18:50

Multi ar crede ca Ionut iftimoaie este un tip dur si la exterior si in interior, insa cand vine vorba de familie, ajutorul lui Cove din emsiunea "Jumatatea mea stie", se inmoaie tot.

  Ionut Iftimoaie devine cel mai sensibil si mai induiosat om atunci cand cineva il intreaba despre superba familie pe care o are.  Ajutorul lui Cove a vorbit cte putin despr ecopii lui, sotia si cum vede el o relatie care sa functioneze din toate punctele de vedere." Ma bucur ca, pe langa ce pot eu sa le ofer,adica situatie materiala si dragostea mea, pot sa le ofer si siguranta din punct de vedere fizic.


In societate conteaza cine esti si al cui esti, iar toti care ma respecta pe mine, imi respecta si familia.  Tocmai de aceea, oriunde merg ofer foarte mult respect pentru ca si eu primesc mult respect si caldura din partea unor oameni pe care nici nu ii cunosc."

Cat despre relatia cu sotia lui, Ionut spune ca cel mai important lucru este sa iti cunosti partenerul.
Jumatatea mea stie tot ce ceea ce consider eu ca trebuie sa stie si tot ceea ce a reusit ea sa afle de la mine. Este bine sa iti cunosti partenerul suficient incat sa poti sa-l intelegi, sa ii stii care sunt limitele.

Asta te ajuta nu numai in concursul" Jumatatea mea stie", ci si sa convietuiesti foarte bine, sa gasesti echilibrul. In zilele noastre este tot mai greaus a pastrezi unita o relatie si cel mai simplu este sa te desparti.
 (
sursa Click pentru femei)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.