Ionut Iftimoaie: "Ii urez lui Bute sa pateasca ce am patit eu!" - Ce l-a determinat sa ajunga la aceasta concluzie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 09:59

Ionut Iftimoaie s-a distrat, in weekend, la petrecerea prilejuita de cununia civila a prietenului sau, Lucian Bute. Cei doi sportivi se cunosc de aproape 10 ani, si pentru ca in aceasta vara Lucian a decis sa se aseze la casa lui, Ionut nu putea lipsi de la importantul eveniment.

"A fost o petrecere frumoasa, la Busteni, in Castelul Cantacuzino. Lucian a ales sa aiba alaturi de el familia si cativa prieteni apropiati. M-am bucurat sa-l vad cum radia de fericire, mai ales pentru ca avea alaturi parintii si surorile. Se simtea, intr-adevar, ca Bute este un om fericit!", ne-a spus Ionut Iftimoaie. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b1-428e880b257b048048b96e9b1e9ceb01.jpgExperienta in viata de familie l-a facut pe Ionut Iftimoaie sa-I faca prietenului sau o urare mai speciala.

 "I-am urat din toata inima sa fie fericit si sa pateasca ce am patit eu, adica sa aiba o sotie minunata pe care sa o iubeasca mult, asa cum am eu, Dumnezeu sa-I binecuvanteze si sa-i dea multi copii, asa cum am si eu, si in fiecare clipa sa simta bucurie familiei!", ne-a dezvaluit acesta.
 

Pe Ionut Iftimoaie il puteti urmari in cel mai tare show de divertisment al momentului, “ Jumatatea mea stie! ”, alaturi de Gabriel Coveseanu si Andreea Tonciu, in fiecare sambata, de

la ora 20.30, la Kanal D

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.