Ionut Iftimoaie: "Uneori si rabdarea mea are limite … "

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:50

A inceput numaratoarea inversa pe platourile emisiunii “Jumatatea mea stie!”, care va incepe pe 11 mai, de la ora 21.00, la Kanal D. Atmosfera la filmari este din ce in ce mai competitiva, iar Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie, simpaticele ajutoare ale lui Cove in show-ul concurs, fac spectacol in permanenta.

Cei doi se tachineaza non-stop, si cand cuvintele nu mai au putere de convingere, se incing “lupte” corp la corp in platou.

 

"Uneori si rabdarea mea are limite. Ca sa nu o mai auzim, cateodata o scot pe Tonciu din platou pe sus! E usoara ca un fulg.  Silicoanele ei cantaresc numai 250 de grame. Colegii mai glumesc pe seama noastra si imi spun ca un Hercule ar trebui sa ridice si altceva decat paie, bete si chibrituri“,

spune Iftimoaie amuzat.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ifttt-0186ee5b4b7293b6959375b152650aae.jpg
“Alteori, Cove si cu mine ne aliem si o scoatem pe Tonciu din pepeni.

Cand nu mai are niciun argument tipa sau rade.  Din fericire, Andreea nu se supara!”
, a adaugat acesta. 

 

 Emisiunea  “ Jumatatea mea stie! ”, prezentata de Cove, va incepe pe 11 mai, de la ora 21.00, la Kanal D. In fiecare editie a show-ului, un cuplu din cele patru concurente, va pleca acasa cu o masina.