Ionuț îl acuză pe Robert că se teme să piardă în fața lui: „Îi e frică să nu rămân pe aici, că nici că mai pupă cec”. Aflați de ce s-au certat concurenții mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 iul 2023, 20:00

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ionuț și Robert se ceartă, după acuzații și vorbe grele aruncate.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, spiritele se încing între Ionuț și Robert.

Ionuț îl acuză pe Robert că se teme să piardă în fața lui

Mâine, Ionuț începe să se certe cu Robert pe seama faptului că acesta s-ar teme că, dacă rămâne în emisiune și nu mai pleacă, așa cum își dorea acum câteva zile, va pierde în fața lui și nu va mai câștiga marele premiu.

Citește și: Primele tensiuni între Cristina și Radu, după împăcare! „Mă deranjează unele gesturi pe care le face!” Aflați ce anume a deranjat-o teribil pe Cristina la comportamentul partenerului ei, sâmbătă, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00

„Ți-e frică că rămân aici și îți iau cecul sau ceva?”, a întrebat Ionuț.

„Da, mi-e frică.

Aberații”
, a răspuns Robert, pe un ton ironic.

„Nu-ți fie frică, că frica te doboară”, i-a replicat Ionuț, pe aceeași manieră ironică abordată de Robert în primă fază.

„Mi-e frică de ce?”, a întrebat Robert.

„Ai grijă de corpul tău”, a răspuns Ionuț.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Scandal monstru în „Casa iubirii”! Mihaela simte că iubitul ei nu îi mai acordă la fel de multă atenție de când sunt împreună. Robert răbufnește când fetele sar în apărarea ei: „Ți-ai luat avocată?”

„Nu mi-e frică de absolut nimic. Ai grijă tu de corpul tău, că eu îl am perfect”, a declarat Robert, vizibil în gardă. 

Ionuț o avertizează pe Mihaela în privința lui Robert

Andreea Mantea este nedumerită de motivul pentru care Robert și Ionuț se ceartă și își aruncă replici acide, așa că îl întreabă pe Robert care este problema lui, date fiind reacțiile acestuia. 

„Îi e frică să nu rămân pe aici, că nici că mai pupă cec! Dai mereu cu nasul în fasole”, a spus Ionuț.

„Frate, în fasole dai tu, că ai pus în fasole acum trei zile aici că a venit Larisa, ai început să orăcăi pe aici că vrei să pleci”, a replicat Robert.

La auzul numelui Larisei, Ionuț a răbufnit și nu i-a mai permis să-i mai rostească numele fostei sale iubite. De asemenea, a atenționat-o pe Mihaela în privința iubitului ei.

„Vezi-ți de treaba ta. Nu-ți permite să-i pronunți numele Larisei tu! Mihaela, crede-mă, e cea mai mare țeapă din viața ta cu omul ăsta!”, a spus Ionuț.

Mâine este gală eliminatorie astfel că, pe podiumul eliminării, urcă Patricia, Alex și Robert. Se va lăsa cu lacrimi, așa că nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” de mâine, 16 iulie 2023, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?