Ionuț își pierde răbdarea și îi aruncă bomba Biancăi: ”Ceva mai mult decât Alin” Concurenta izbucnește în lacrimi! Aflați deznodământul contradicțiilor dintre Bianca și Ionuț, vineri, 18 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 nov 2022, 19:06

Ionuț și Bianca, la cuțite

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț și Bianca, la cuțite! Ce au cei doi concurenți de împărțit? Aflați vineri, 18 noiembrie, într-o nouă ediție ”Casa Iubirii”.

Bianca stârnește un scandal de zile mari în ”Casa Iubirii”. Ionuț nici nu a stat pe gânduri și a reacționat dur la adresa Biancăi. Se pare că tânăra este de părere că între cel din urmă și Larisa nu există sentimente reale.

Ionuț: ”Nu îmi spui tu mine că nu am sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici”

Bianca a abordat un subiect destul de deranjant pentru Ionuț, care nu s-a putut abține și i-a dat replica concurentei.

”Vrei să fiu rău? Ceva mai mult decât Alin. Auzi, nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici”, a spus Ionuț.

Citește și: Emoții teribile în Casa iubirii! „Am avut grețuri în ultima perioadă!” Prima reacție a lui Ionuț, după ce Larisa l-a anunțat că ar fi însărcinată! Iată cum a trecut Ionuț testul suprem al iubirii!

Larisa a intervenit când a observat că spiritele se încing: ” Gata! E o chestie banală”.

Vorbele dure nu i-au picat deloc bine Biancăi, care imediat a realizat că atunci când deschide gura concurenții găsesc mereu ceva de obiectat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 ”Eu sunt problema în casă”, a

spus Bianca.

Radu este de părere că șatena mereu face așa, aruncă gluma și când vede că nu o gustă nimeni se supără. 

”Așa faci mereu, serios. Dai o dumă și după spune: eu sunt problema”, a spus Radu. 

Bianca izbucnește în lacrimi, se simte deranjată de acuzațiile concurenților și spune că nu este ea de vină că cuplurile din casă nu se iubesc și preferă să nu mai zică nimic de acum încolo.

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, vineri, 18 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D. Aflați deznodământul în scandalul dintre Bianca și Ionuț. 

Citește și: Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov Andreea Mantea se va afla vineri și sâmbătă alături de cei care își doresc să se înscrie la castingul pentru emisiunea de la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?