Ionut "Jaguarul" a spus tot: Care este adevarata relatie dintre el si Diana Belbita

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2018, 15:16

Ionut a venit cu sufletul deschis la meciul Printesei si chiar a tinut sa lamureasca cateva lucruri despre relatia lui cu Belbita.

Razboinicul a dezvaluit in exclusivitate pentru wowbiz.ro ca este constient de faptul ca cei doi au fost intr-o competitie si s-au purtat ca atare, insa dincolo de acest lucru, sunt oameni, se respecta si odata iesiti din arena, pot fi si prieteni foarte buni si se pot sustine reciproc. Multi poate se vor intreba de ce sunt eu azi aici, mai ales ca am fost adversarul “Printesei Razboinice”, dar acest lucru nu mai conteaza dupa Exatlon! In fond, suntem oameni, suntem sportivi si trebuie sa ne sustinem intre noi”, a declarat Jaguarul!

M-am simtit extraordinar in momentul in care m-a sunat! Sincer, chiar daca nu ma chema, eu tot as fi venit sa o sustin pentru ca imi place foarte mult sportul si, repet, am vrut si sa fiu alaturi de ea in astfel de momente importante. In plus, am vrut sa o sustin in gala si pe Diana Covaci, care, din pacate, nu a mai luptat din cauza adversarei care nu a slabit, dar si pentru alti luptatori care s-au batut in seara aceasta, in special pe un coleg de la Brasov

cu care eu m-am antrenat in ultima vreme pentru meciul meu din octombrie”, a conchis “Razboinicul”! Citeste intreg materialul pe wowbiz.ro!