Ionuț, la capătul răbdării! Concurentul a răbufnit în relația cu Larisa ”Astă mă doare cel mai tare”

Author: Alina Petre
Actualizat: 27 dec 2022, 19:00

Ionuț a ajuns la capătul răbdării

Povestea de dragoste dintre Ionuț și Larisa este pe punctul de a se încheia. Relația celor doi concurenți din Casa Iubirii este din nou în impas.

“Casa iubirii”  își va desemna câștigătorii pe 15 ianuarie, în Marea Finală! Doi concurenți, o fată și un băiat, vor intra în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare.

Citește și: “Casa iubirii” își va desemna câștigătorii pe 15 ianuarie, în Marea Finală! Doi concurenți, o fată și un băiat, vor intra în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare. Andreea Mantea: “Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige!”

Ionuț a ajuns la capătul răbdării în relația cu Larisa!

Larisa și Ionuț formează unul dintre  cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor.

După ce, Larisa i-a recunoscut lui Ionuț că discuțiile cu el sunt mult mai lejere dacă îl privește ca pe un prieten. Acesta s-a destăinuit lui Radu și i-a mărturisit că nu știe ce să mai facă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Nu știu ce să fac..Acum dacă spune că se schimbă iar, face la fel ca înainte.. iar merge bine două săptămâni și apoi iar o dăm în bară. Nu e vorba că face ceva greșit, poate așa e ea, poate așa se simte ea bine..am

început să cred că nu mai e o greșeală din partea ei, ci că noi doi efectiv nu ne potrivim. Astă mă doare cel mai tare, că ea acum își dorește chestia asta și așteaptă ca eu să îi spun. Ce simt acum, în momentul de față, ea vrea să ne despărțim, doar că așteaptă de la mine, să îi spun eu.”, a spus Ionuț.

Radu consideră că Larisa a simțit presiune din partea lui Ionuț, de a-și schimba modul de viață și să stea mai cuminte în casă și ea așteaptă ca Ionuț să fie cel care pune punct relației. 

Larisa crede că ea și cu Ionuț ar putea prieteni foarte buni

”În momentul de fața, nu știu noi cum suntem.

Acum mi se pare că noi suntem bine, când vorbim problemele noastre, dar la gândirea de cuplu mi se pare că noi doi suntem foarte diferiți.  Noi dacă ieșim afară din emisiunea asta și ieșim toți undeva, dacă noi doi nu suntem iubiți, tu nu ai ce să-mi reproșezi mie sau eu ție. Facem exact ce vrem noi și ne simțim bine exact așa cum suntem, dar fiind iubita ta sau tu iubitul meu..
trebuie să stau să mă gândesc oare îl deranjez pe Ionuț, dacă ești prietenul meu..nu mă interesează. Fac ce vreau eu, dacă-ți convine ok și nu mă sună acasă să-mi spui vezi ce ai făcut.” 
, i-a mărturisit Larisa.

Citește și: Ionuț și Larisa, adevărul despre relația lor ”Ar trebui să rămânem prieteni”. Anca se gândește deja la viitorul cu Flavius în afara casei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.