Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 iun 2024, 11:36

Ionuț Lupescu este invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D.

Ionuț Lupescu, celebrul fotbalist român al generației de aur a României, cu un palmares impresionant în domeniul “sportului rege”, este invitat duminica aceasta, la “ 40 de întrebări cu Denise Rifa i”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D.

Citește și: Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fiu al unui fotbalist celebru, Nicolae Lupescu, Ionuț Lupescu a fost mijlocaș al echipei “Dinamo București” si face parte dintr-o generatie extraordinară a fotbalului românesc.

Ionuț Lupescu a participat, pe parcursul carierei sale, la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene de Fotbal, a ocupat funcția de director general al Federației Române de Fotbal și a fost director tehnic la UEFA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

În vârstă de 56 de ani, Ionuț Lupescu este căsătorit și nu are copii.

Citește și: Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei

“Este Lupescu <câine> până la moarte?”, “L-ați săpat pe Mircea Sandu?”, “De ce face un fotbalist masterul în Geopolitică?”, “Cât ați pierdut pe mâna lui Liviu Dragnea?”, Ați plâns vreodată de ciudă?”

, “Ați regretat vreodată că v-ați apucat de fotbal?”, “Ce prognostic aveți pentru România la EURO 2024?” sau “Mai poate avea România o generație de aur?”, acestea sunt doar câteva întrebări adresate celebrului fotbalist român în cadrul interviului maraton al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 23:00, la Kanal D.