”Ionuț se joacă cu Larisa pentru emisiune”. Bogdan, fostul concurent de la Casa Iubirii, previziuni sumbre despre cei doi concurenți, înainte de Marea Finală

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 17:00

Cuplul lor nu o să reziste decât în casă, dacă ar fi pentru emisiune

Sursa: Captură YouTube

Bogdan, fostul concurent de la ”Casa Iubirii”, a făcut declarații tranșante despre Ionuț și Larisa, cu puțin timp înainte de Marea Finală.

Cu doar câteva zile înainte de Marea Finală a primului sezon ”Casa Iubirii”, Bogdan, fostul concurent, a vorbit despre concurenții rămași în casa, dar și despre anumite aspecte care ar putea ieși la iveală la scurt timp după ce câștigătorii acestui sezon vor fi anunțați. Acesta a vorbit despre un cuplu extrem de apreciat de public, Larisa și Ionuț, despre care a făcut dezvăluiri tranșante.

Bogdan susține că Larisa și Ionuț joacă teatru

Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, Bogdan a dezvăluit că se aștepta să fie eliminat și, totodată, nu a renunțat la anumite păreri despre concurenții rămași în competiție. 

Bogdan nu crede în cuplul Larisa-Ionuț, el spune că cei doi joacă teatru și fac totul doar pentru competiție, iar relația lor nu va rezista afară.

Mai mult, tânărul a mai subliniat că Ionuț se joacă cu Larisa pentru emisiune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”

"Cuplul lor nu o să reziste decât în casă, dacă ar fi pentru emisiune. Afară nu îi văd împreună niciodată, au caractere total diferite. Ionuț e mult mai matur, Larisei îi place distracția, viața.

Nu i-aș vedea împreună afară, dar nu am de unde să știu eu până la urmă. Ionuț și Larisa mi se par pe primul loc la jucat teatru, sincer.

Adică nu știu dacă Larisa își dă seama, dar Ionuț mi se pare că joacă teatru și se joacă puțin cu ea pentru emisiune, asta cred eu.", a declarat Bogdan, potrivit WOWnews.

Au mai rămas doar două zile până la Marea Finală a primului sezon ”Casa Iubirii”. Duminică, 15 ianuarie, vor fi anunțați marii câștigători ai show-ului matrimonial. După nouă luni petrecute în cadrul acestui reality-show, în care au experimenta iubirea în cele mai diferite moduri, concurenții își vor lua la revedere de la public.

Citește și: Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”