Ionuț și-a pierdut complet încrederea în Larisa: ”Mă sâcâie pe creier când aud îmi cer scuze, îmi pare rău, nu mai ies” Larisa izbucnește în lacrimi. Aflați deznodământul final, duminică, 18 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 dec 2022, 20:03

Ionuț și-a pierdut complet încrederea în Larisa

Sursa: Captură KANAL D

În gala de duminică, Ionuț dă cărțile pe față și spune totul despre Larisa, fără rețineri. Concurenta izbucnește în lacrimi.

Este gala dezvăluirilor, Ionuț rupe tăcerea și spune tot ce are pe suflet. Concurentul a dezvăluit că nu mai are încredere în Larisa absolut deloc.

Ionuț: ”Am încredere în Larisa până se lasă seara”

Ionuț este dezamăgit peste măsură de Larisa și recunoaște că nu mai are încredere în ea. Deși o perioadă lucrurile au mers mai bine între ei, se pare că ruptură dintre Ionuț și blondină s-a produs din nou, motivul fiind, din nou, ieșirile concurentei în oraș, care au urmări care nu sunt deloc pe placul lui Ionuț.

”Eu nu am spus niciodată că am încredere în Larisa. V-am spus că eu am încredere în Larisa până se lasă seara și nu mai vorbesc cu ea, la modul când pleacă de la emisiune eu nu mai am încredere în Larisa pentru că, știți foarte bine, știe și ea, s-au întâmplat foarte multe chestii. Eu știu ce implică chestia asta, toată lumea de aici știe, dar ne mințim, faptul că eu mă duc și stau la o cafenea până la trei dimineața”, a

spus Ionuț.

Citește și: Radu dă de pământ cu Anca: ”Ești falsă. Rupi falsitatea!” Bianca nu scapă de părerile concurentului:”Mi se pare că se îmbracă ca o femeie de 40 de ani”

Ionuț nu mai suportă să audă scuzele Larisei, care mereu sunt aceleași: ”Mă sâcâie pe creier când aud doar îmi pare rău, nu mai ies, nu mai fac, de ce să vină subiectele astea?” 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Larisa izbucnește în lacrimi și spune că vrea acasă, Andreea Mantea rămâne mască la gesturile ei.

Încă de când au intrat în Casa Iubirii, Larisa și Ionuț au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi, relația lor a fost pusă de multe ori la încercare și de fiecare data s-a terminat rău.

Aflați deznodământul final, duminică, 18 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Natalia și Andreea, ceartă aprigă în Casa iubirii! „Nu țipa la mine! Nu-mi băga mâna în față!” Aflați ce se va întâmpla între cele două concurente, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?