Ionuț și Larisa, adevărul despre relația lor ”Ar trebui să rămânem prieteni”. Anca se gândește deja la viitorul cu Flavius în afara casei

Author: Alina Petre
Actualizat: 26 dec 2022, 19:18

De Crăciun, concurenții din Casa Iubirii au aflat data când va fi marea finală și deja se gândesc cum vor arăta cuplurile lor în afara casei.

“Casa iubirii” își va desemna câștigătorii pe 15 ianuarie, în Marea Finală! Doi concurenți, o fată și un băiat, vor intra în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț este pe punctul de a se termina ”Suntem mult mai bine ca prieteni”. Ediție incendiară în a doua zi de Crăciun în Casa Iubirii, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanald

Ionuț și Larisa, adevărul despre relația lor ”Ar trebui să rămânem prieteni”

Larisa și Ionuț formează unul dintre  cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor. Cei doi trec prin momente dificile în cuplu și au hotărât să ajungă la un consens și să pună capăt discuțiilor.

Larisa a recunoscut că discuțiile cu Ionuț sunt mult mai lejere dacă îl privește ca pe un prieten.

”În momentul de fața, nu știu noi cum suntem. Acum mi se pare că noi suntem bine, când vorbim problemele noastre, dar la gândirea de cuplu mi se pare că noi doi suntem foarte diferiți. Noi dacă ieșim afară din emisiunea asta și ieșim toți undeva, dacă noi doi nu suntem iubiți, tu nu ai ce să-mi reproșezi mie sau eu ție.

Facem exact ce vrem noi și ne simțim bine exact așa cum suntem, dar fiind iubita ta sau tu iubitul meu.. trebuie să stau să mă gândesc oare îl deranjez pe Ionuț, dacă ești prietenul meu..nu mă interesează. Fac ce vreau eu, dacă-ți convine ok și nu mă sună acasă să-mi spui vezi ce ai făcut.”, i-a mărturisit Larisa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ionuț consideră că cei doi ar trebui să rămână prieteni ”Știi ce cred eu că ar trebui să rămânem prieteni la modul că în viitor nu se știe ce se întâmplă.”

Larisa consideră că a încercat de trei ori ca relația cu Ionuț să funcționeze, iar dacă era afară nu mai încerca de atâtea ori, pentru că nu se vedeau așa des. 

Anca se gândește deja la viitorul cu Flavius în afara casei

Anca s-a destăinuit Nataliei cu privire la meseria de fotomodel al lui Flavius și aceasta nu ar vrea să fie un obstacol în cariera lui. Chiar dacă el va fi nevoit să plece din țară, concurenta declară că are încredere și că îl va susține.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în gala de Crăciun. Cine sunt favoriții acestei săptămâni în Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo ”S-a dat START VOT”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.