Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii? Concurentul izbucnește în lacrimi! „Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți, miercuri, 29 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 iun 2022, 23:40
casa iubirii Foto(4)

Ionuț, in lacrimi in platoul emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Momente extrem de triste și de emoționante în Casa iubirii, miercuri, 29 iunie! Ionuț și Larisa ajung în pragul despărțirii!

După ce în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii concurentul care a plecat acasă a fost Dragoș, care s-a aflat în pragul eliminării alături de Grațiela și Alexandra, în prima ediție a acestei săptămâni un nou băiat a pășit în casă fetelor, surprinzându-le cu aspectul lui fizic și cu atitudinea lui dezinvoltă. Tânărul a făcut furori printre fete și a mărturisit că își dorește enorm să își găsească jumătatea în cadrul show-ului.

Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii? Concurentul izbucnește în lacrimi! „Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste”

În ediția de marți noul concurent, George, a avut ocazia să le cunoască mai bine pe fete care încă nu sunt într-o relație. Acesta s-a văzut cu unele dintre fete în camera roșie și a încercat să afle cât mai multe detalii despre ele.

Rămâne de văzut care dintre ele îi va fură inima și alături de care va decide să formeze un cuplu.

Miercuri, în Casa iubirii, Ionuț și Larisa ajung în pragul despărțirii. Concurentul va izbucni la un moment dat în lacrimi și nu dori să vorbească inițial despre ceea se petrece cu el, însă în cele din urmă, Andreea Mantea îi va cere să se liniștească și să spună tot ceea ce îl deranjează și l-a adus în acea stare.

După spusele sale, Ionuț pare că s-a supărat teribil pe partenera lui. Tânărul mărturisește că a trecut cu vederea mult prea multe lucruri care nu-i fac cinste în ceea ce o privește pe Larisa.

Citeste si: Bombă în cazul Stefaniei și al lui Cristian! Fostul concurent a mințit-o grav: "Era și cu mine și cu ea!" Detalii incendiare despre noua lui iubită

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: Larisa a înțeles prin ce treci tu?

Ionuț: Nu cred! Dar eu nu vreau să arăt asta! Nu vreau!(...) Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste!

Larisa: Deci sunt cea mai proastă!

Pe de altă parte, partenera lui nu înțelege ceea ce vrea să spună iubitul ei despre ea și încearcă să afle la ce anume se referă de fapt și care este motivul pentru care el a reacționat așa.

Aflați în ediția de miercuri, 29 iunie, ce anume i-a declanșat acea stare lui Ionuț, dar și ce se va întâmplă cu relația lui cu Larisa, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit, George a cunoscut fetele din Casa Iubirii. Cum arată femeia ideală pentru noul concurent

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.