Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii! Momentul adevărului în Casa Iubirii ”Nu-mi pare rău că am încercat și a treia oară”. Aflați ce decizie vor lua cei doi, marți, 27 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Alina Petre
Actualizat: 26 dec 2022, 19:00

Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii

Povestea de dragoste dintre Ionuț și Larisa este pe punctul de a se încheia. Ce decizie vor lua cei doi în privința relației lor, aflați marți, într-o nou ediție Casa Iubirii.

Momente dificile pentru cuplul format din Larisa și Ionuț, în Casa iubirii! Povestea de dragoste dintrei cei doi concurenți este pe punctul de a se termina.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț este pe punctul de a se termina ”Suntem mult mai bine ca prieteni”. Ediție incendiară în a doua zi de Crăciun în Casa Iubirii, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanald

Momentul adevărului în Casa Iubirii ”Nu-mi pare rău că am încercat și a treia oară”

Larisa și Ionuț formează unul dintre  cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor. Cei doi au adus din nou multe reproșuri, Larisa și Ionuț au ajuns în pragul unui mare impas.

Concurenții din Casa Iubirii consideră că relația dintre Ionuț și Larisa a devenit toxică, iar cei doi sunt mai tot timpul supărați. 

”Nu-mi pare rău că am încercat și a treia oară, cred că încercam și de 10 ori dacă era la fel cu el”, a declarat Larisa vizibil emoționată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Concurenții au remarcat că ”miroase a despărțire”, iar liniștea a cuprins întreaga casă.

Ionuț a izbucnit în lacrimi în brațele Larisei, iar concurenta a încercat să îi recapete încrederea ”Trebuie să accepți chestia asta, pentru că știi foarte clar că nu se întâmplă nimic”.

Ce se va întâmpla cu relația celor doi, aflați marți, de la 10:00 și 16:30, într-o ediție incendiară în a treia zi de Crăciun în Casa Iubirii, la Kanald.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în gala de Crăciun. Cine sunt favoriții acestei săptămâni în Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo ”S-a dat START VOT”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.