Ionuț și Larisa, momentul adevărului! Relația lor este pusă la grea încercare: ”Ne gândim dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” Aflați ce decizie vor lua cei doi, vineri, 23 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Madalina Maftei

Ionuț și Larisa, momentul adevărului

Sursa: Captură KANAL D

Larisa și Ionuț sunt din nou în impas. Ce decizie vor lua cei doi în privința relației lor, aflați vineri, într-o nou ediție Casa Iubirii.

Ionuț și Larisa traversează o perioadă delicată, după disputele pe care le-au avut în ultima vreme, se gândesc serios dacă merită ca relația lor să continue. Larisa nu-și dorește să pună punct idilei cu Ionuț, însă acesta nu este de aceeași părere cu ea, sătul de toate evenimentele care au avut loc în ultima vreme între ei.

Ionuț, despre relația cu Larisa: „Suntem diferiți”

Ionuț a purtat o discuție cu Radu în care i-a dezvăluit că el și Larisa au ajuns la concluzia că sunt diferiți.

”Am ajuns la concluzia că suntem diferiți. Eu și Larisa. La modul că nu neapărat că face ceva greșit ea”, i-a spus Ionuț lui Radu.

Radu a mers în casa fetelor și i-a spus Larisei despre discuția pe care a avut-o cu Ionuț.

”Acum vorbeam cu Ionuț despre tine, îmi spunea că ați ajuns amândoi la concluzia că sunteți diferiți, așa e?”, a spus Radu.

Citește și: Exclusiv! Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi când a povestit ce a scris David cu câteva zile înainte de Crăciun: "Am rămas blocată. Mă așteptam la o doza de superficialitate!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa i-a spus lui Radu că la concluzia asta au ajuns cu mult înainte să ajungă în situația în care sunt astăzi. Acesta a mai precizat că ea și Ionuț nu țin neapărat să se despartă, în acel moment Anca a intervenit și i-a spus că parcă formează un cuplu doar că sunt obligați.

Andreea Mantea a aruncat mingea la fileu și a întrebat-o pe Larisa ce ar vrea să-i spună lui Ionuț.

”Noi am ajuns la nivelul la care ne gândim ce trebuie făcut, dacă să mergem mai departe sau să ne oprim”, a spus Ionuț.

Relația celor doi este din nou pusă la grea încercare, vor reuși cei doi să ajungă la un consens? Aflați mâine, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Anca și Flavius, cină romantică în camera roșie! „Vreau să fii iubita mea! Vreau să fii totul” Cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația în Casa iubirii, spre marea uluire a tuturor! Iată ce și-au spus între patru ochi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.