Ionuț și Robert, dispută fără precedent în Casa iubirii! Cei doi concurenți vor ajunge la un pas de a declanșa o altercație! Aflați ce se va întâmpla, luni, 3 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2023, 08:17

Situația va scăpa de sub control în casa băieților! Ionuț va ajunge la un pas de a declanșa o altercație cu Robert! Andreea Mantea va lansa un avertisment aprig pentru toți concurenții! „Va rog din tot sufletul meu! Nu vrem să mai vedem așa ceva aici, în Casa iubirii!”

Concurenții din Casa iubirii, care au venit în cadrul emisiunii pentru a-și cauta jumătatea, se confruntă la fiecare pas cu noi provocări, noi momente de senzație, însă și cu multe tensiuni și dispute aprige iscate din prea mult orgoliu, din invidie sau chiar gelozie. După o Gală plină cu multe astfel de momente tensionate și certuri aprige, în prima ediție a săptămânii viitoare lucrurile se vor precipită și mai mult deoarece certurile se vor mută în casă băieților de această dată, acolo unde se va iscă un mare scandal.

Tensiunile vor atinge cote maxime în Casa iubirii! Ionuț și Robert, dispută fără precedent

În ediția de luni, 3 iulie 2023, tensiunile vor atinge cote alarmante în Casa iubirii, deoarece situația va scapă de sub control în tabăra băieților, unde se vor iscă noi controverse, ajungându-se în pragul unei altercații de proporții.
Seria certurilor va fi deschisă însă în casă fetelor, unde Bianca și Mihaela vor ajunge din nou să se contrazică și să își spună replici acide, în ciuda faptului că în Gală cele două concurente

păreau că vor să îngroape securea războiului.

Bianca: Nu știam cum să te ating și cum să te doară! Și îmi pare foarte rău că te-am adus în acea stare și că nimeni, nici dintre fete și nici dintre băieți nu ți-a luat apărarea cum ar trebui!

Mihaela: Da, asta m-a durut mult mai tare!

Robert: Au luat conexiunea că să nu mă asculți, că să te toace! Nu mai plânge!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, în casă băieților, Robert va fi deranjat de atitudinea ironică afișată de Radu, la adresa lui și a Mihaelei, după ceartă cu Bianca și cei doi băieți vor ajunge să se jignească.

În cele din urmă, Robert a fost luat în vizor de către Ionuț, care l-a pus la zid, după ce a avut un gest violent la adresa lui Radu. Însă cearta ce se va isca între Ionuț și Robert va degenera la un moment dat și se va ajunge în pragul unei altercații de proporții. În cele din urmă Andreea Mantea va lansa un avertisment dur la adresa tuturor concurenților din Casa iubirii, cărora le va spune răspicat să nu se mai repete astfel de gesturi violente în cadrul show-ului.

„Va rog din tot sufletul meu! Aviz pentru ceilalți! Nu vrem să mai vedem așa ceva aici, în Casa iubirii!”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii, spre surprinderea tuturor concurenților

Citește și: Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii