Ionuț Stoica, fostul concurent de la „Casa iubirii”, despre posibilii finaliști ai competiției! Ce părere are tânărul

Author: Diana Ghita

Ionuț intuiește cine ar câștiga în Marea Finală

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Ionuț, fost concurent în emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, a fost invitat în cadrul show-ului „Culisele iubirii”, moderat de către Bianca Comănici.

În cadrul interviului de la „Culisele iubirii”, Ionuț a vorbit atât despre propria lui relație, cu Larisa, cât și despre celelalte cupluri din „Casa iubirii”, mărturisind cum vede relațiile dintre concurenți, de când a ieșit din emisiune.

Ce părere are Ionuț despre Radu și Cristina

Fostul concurent a vorbit, în prima fază, despre relația pe care o are cu Larisa.

Deși, se mai nasc neînțelegeri între ei, nu vor să renunțe la ceea ce au clădit împreună.

„Am trecut prin etape grele, am luptat și luptăm în continuare pentru ceea ce ne dorim și consider că atâta timp cât sunt sentimente, vom lupta până se vor termina, dacă se vor termina”,  a spus Ionuț.

Mai departe, acesta a fost întrebat despre situația prin care au trecut Radu și Cristina, în „Casa iubirii”, iar tânărul este de părere că Radu a suferit, cu adevărat, pentru Cristina atunci când a văzut că se apropie de

Patrick.

„S-a obișnuit cu ea și cred că de asta plânge. Cred că e și o frustrare, e un cumul de simțuri care au provocat lacrimile astea”,  a dezvăluit fostul concurent.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: “M-aș speria foarte tare să aud că avem gemeni, îmi este puțin frică” Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii” au făcut marele anunț după împăcare

Cine are șanse să câștige finala, în viziunea lui Ionuț

Mai apoi, acesta și-a exprimat părerea despre Bianca și Ionuț, fiind de părere că cei doi au caractere foarte diferite.

„Nu știu dacă Bianca, e, cu adevărat, satisfăcută de Ionuț. Am auzit că au foarte multe probleme acolo în casă, cu implicarea lui. Bianca în fiecare relație a ei și-a dorit ca bărbatul de lângă ea să fie impunător, să pună piciorul în prag.

(...) Trebuie să aibă răbdare”,  a explicat tânărul.

Spre final, băiatul a fost întrebat de către prezentatoare: „Cine ar merita să câștige marea finală?”. Acesta a preferat să fie sincer, spunând deschis pentru ce concurenți și-ar dori această reușită. În preferințele lui se află Radu, Bianca și Mihaela.

„Sincer să spun, mi-aș dori ca Radu să câștige la băieți, iar la fete, în momentul acesta, nu vreau să mă pronunț.

O bătălie se va da, cu siguranță, între Mihaela și Bianca și cred că oricare dintre ele ar câștiga ar fi corect”,  a dezvăluit Ionuț în cadrul emisiunii de pe YouTube.

Citește și: Casa iubirii: Se tulbură apele între Bianca și Ionuț: „I-ai luat pe toți la rând!”. Motivul pentru care cei doi își aruncă săgeți