Ionuț, supărat foc pe Larisa! „E doar mică neînțelegere, o ceartă!” Concurentul nu vede schimbarea pe care o aștepta din partea iubitei sale! Iată ce se întâmplă, de fapt, cu relația lor în Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 dec 2022, 19:00
Foto(5)

Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț și Larisa au ajuns din nou la reproșuri grave și interdicții! Iată de la ce anume a plecat cearta lor!

În ediția de miercuri, dragostea a plutit în aer în Casa iubirii, deoarece Alex, noul concurent, și-a luat inima în dinți și a îndrăznit să o sărute pe Claudia, însă frumoasa blondină s-a arătat ușor deranjată de gestul neașteptat al partenerului ei, în condițiile în care ei încă se află într-o perioada de cunoaștere. Cu toate aceste tânăra a recunoscut că se simte atrasă de Alex și că și-ar fi dorit să o sărute însă nu atât de repede.

Fetele au încercat să afle mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în relația celor doi îndrăgostiți însă Claudia a fost destul de rezervată. În ediția de astăzi, tensiunile au revenit în Casa iubirii, deoarece Larisa și Ionuț au ajuns din nou să se certe și să își facă reproșuri, iar relația lor se află din nou într-un mare impas.

Ionuț, supărat foc pe Larisa! „E doar mică neînțelegere, o ceartă!” 

Astăzi, în Casa iubirii, tensiunile au revenit, iar corabia dragostei a început să se clatine din nou pentru cuplul format din Larisa și Ionuț care au ajuns din nou să se certe și să își aducă reproșuri. Cel care și-a arătat nemulțumirea a fost că de fiecare dată, Ionuț.

Citește și: Exclusiv! Larisa, factorul decisiv în eliminarea lui Alin de la Casa Iubirii. Cum ar fi acționat concurenta pentru a-l vedea plecat pe iubitul Biancăi

Întrebat de Andreea Mantea ce anume l-a deranjat de această dată, Ionuț a mărturisit că aștepta o schimbare în ceea ce privește comportamentul iubitei sale și nu a văzut-o până acum de când și-au reluat povestea de iubire.

„Nu cred că e vorba despre destrămare acum! E doar mică neînțelegere, o ceartă! Eu am reacționat la nervi! Când cineva mă deranjează spun ce îmi vine la gură!”, a

spus Ionuț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânărul a subliniat tranșant că îl supără teribil de mult faptul că Larisa continuă să iasă în oraș cu fetele aproape seară de seară pentru a se distra în cluburi iar acest lucru îl dărâma, deoarece și-a dorit că iubita lui să fie mai rezervată și să nu mai iasă atât de mult și să nu îi mai stârnească gelozia.

„Nu știu, spunem cazul că se poate întâmplă o căsătorie, nu știu, o familie, nu se știe niciodată unde ajungem! Eu nu știu cum pot să stopez chestia asta! Și înțeleg ce spuneți și d-voastră, cumva o fac rău prin a-i pune stop la ceea ce simte și ceea ce vrea ea să facă!”, a mai adăugat Ionuț.7

Citește și: Larisa și Ionuț, noi probleme în cuplu! „Mie nu mi se pare normal chestia asta cu ieșitul, ei i se pare normal” Aflați dacă cei doi vor ajunge din nou în pragul despărțirii, joi, 15 decembrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!