Ionuț:”Trec prin niște momente foarte grele, simt că sunt la capătul puterilor”. Urmăriți o gală plină de suspans ”Casa Iubirii”, duminică, 11 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 sep 2022, 20:06

Ionuț trece prin momente cumplite și este deprimat.

Ionuț traversează o perioadă critică, tânărul este dezamăgit peste măsură de Larisa și simte că nimic nu mai are sens.

Ionuț, mărturisiri cutremurătoare despre Larisa

Ionuț a dezvăluit în gală că trece prin momente nu tocmai plăcute. După discuția pe care a avut-o zilele trecute cu Larisa, tânărul pare răscolit de tot ce s-a întâmplate și este posomorât mai tot timpul.

Andreea Mantea a vrut să afle ce se întâmplă cu el, căci este vizibil afectat de tot se s-a întâmplat în ultimele zile.

„Trec prin niște momente foarte grele și simt că sunt la capătul puterilor. Dacă ea nu simte pentru mine”, a spus Ionuț.

Citeste si: Ionuț este dezamăgit de atitudinea Larisei: ”Absolut toată schimbarea pe care ai avut-o ai dat-o de gard în două zile”. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 10 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Se pare că concurentul încă are sentimente puternice pentru fosta lui parteneră și orice greșeală de-a ei îl face să sufere. Ionuț s-a mai aflat în această situație în urmă cu câteva luni, atunci când a luat decizia să pună punct relației cu Larisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De atunci, tânărul a fost mai bine, însă atitudinea tinerei l-a dat din nou peste cap.

Larisa nu pare deloc afectată de felul în case Ionuț se simte, deși acesta este la pământ.

Kinga dezvăluite că acesta este doar un teatru ieftin pentru a atrage simpatia celor de acasă,  pentru a-i susține în competiție.

Citeste si: Ionuț, dezamăgire profundă după ce a aflat detalii năucitoare despre Larisa! „Nu mai rezist! Sunt căzut la pământ” Ce decizie radicală a luat concurentul și cum a reacționat Larisa in Casa iubirii!

Urmăriți o gală plină de suspans ”Casa Iubirii”, duminică, 11 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?