Ipek arunca “bomba” in familia Boran! Afla ce plan va pune la cale tanara pentru a-si proteja casnicia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2018, 09:41

Adem si-a pierdut mintile cand a aflat ca mama lui va fi incarcerata.

Barbatul, care toata viata a incercat sa isi protejeze mama, nu stie ce s-a intamplat de s-a ajuns intr-o astfel de situatie, atat de grava.  Adem habar nu are ce secrete ascunde, de fapt, mama lui, si face tot ce ii sta in putinta pentru a o ajuta. 

Akif si Senem se confrunta cu o mare problema. Dupa ce Esma a aflat ca Akif urmeaza sa se insoare cu matusa Sureyyei, aceasta ii va destainui barbatului un mare secret.

Akif si Senem sunt pe punctul de a se desparti. 

Esma, in schimb, se bucura de toata atentia si iubirea lui Garip. Intre Fikret si Ipek lucrurile devin extrem de tensionate. Aflati la o reuniune importanta de familie, Ipek arunca “bomba” in familia Boran.  

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.