Ipek din serialul "Mireasa din Istanbul", vacanta de vis alaturi de iubitul ei! Iata cum a fost surprinsa frumoasa Dilara Aksuyek in compania sarmantului actor Ceyhun Mengiroglu, in Indonezia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2018, 14:52
video Foto(8)

Dilara Aksuyek este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Dilara Aksuyek s-a nascut in 1987, in Izmir si a urmat sub indrumarea parintilor sai, Facultatea de Teatru, in cadrul Centrului de Arta Mujdat Gezen, pe care a absolvit-o cu succes in 2011.
La scurt timp dupa ce a devenit actrita cu drepturi depline, in anul 2012, Dilara a fost cooptata in primul ei proiect artistic, in serialul "Evlerden Biri". Carisma si talentul ei desavarsit au recomandat-o ulterior in multe alte productii, precum "Merhamet" (in 2013) "Kadim Dostum" (2014), "Adi Mutluluk" (2015).


Publicul din Romania a cunoscut-o prin intermediul rolului Sultanei Mahfiruze, jucat in serialul-fenomen "Suleyman, sub domnia iubirii" (2015) si de curand, in serialul "Mireasa din Istanbul", in care interpreteaza un rol important si declanseaza multe intrigi.
La 30 de ani, frumoasa actrita reuseste sa imbine de minune inocenta si sexappeal-ul si de aceea a primit multe oferte de a juca in diverse spoturi publicitare.

In 2015, a jucat in serialul "Adı Mutluluk", alaturi de unul dintre cei mai atragatori actori din tanara generatie, Ceyhun Mengiroglu, cunoscut publicului din serialul "Furtuna pe Bosfor".

Se pare ca cei doi s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare, unde au jucat rolurile a doi indragostiti, iar povestea lor s-a transpus treptat si in viata reala. Cei doi indragostiti au fost surprinsi in repetate randuri de paparazzi, insa cu greu au recunoscut ca au o relatie serioasa.
Desi initial au incercat sa pastreze secreta relatia lor, Dilara si Ceyun au decis sa isi continue frumoasa poveste de iubire.
In vara aceasta, cei doi indragostiti au plecat intr-o vacanta de vis in Bali, in Indonezia.
 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.