Ipek, “pacalita” de Fikret! Afla cum va lupta tanarul pentru a-si salva mariajul si ce rasturnare de situatie are loc in familia Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din "Mireasa din Istanbula", de la ora 20:00, la Kanal D

Author: D.I.

Desi stie ca sotia lui a cerut divortul, Fikret lupta din rasputeri pentru a ramane impreuna cu femeia iubita.

Linistea si armonia par sa-si gaseasca locul in marea familie Boran. Dupa fericirea unica pe care a simtit-o atunci cand a devenit tatal lui Umut, fiul sau si al Dilarei, Adem are parte de o alta mare implinire. Faruk ii face o propunere lui Adem care il va lasa fara cuvinte.

Esma de planurile fiului cel mare, care il includ pe Adem si este hotarata sa ia masuri.

Fratii Boran decid sa-l inlature pe Okan din afaceri si pentru asta “apeleaza” la sprijinul lui Adem. Okan face o intelegere cu fratii Boran insa lucrurile iau o alta intorsatura, atunci cand in fata acestuia apare Adem. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Desi stie ca sotia lui a cerut divortul, Fikret lupta din rasputeri pentru a ramane impreuna cu femeia iubita.

In mod surprinzator, un “mic secret” ajunge la urechile lui Fikret, si toata situatia dintre el si Ipek se schimba. Ipek este “pacalita” de Fikret.

Citeste si: HALIT ERGENC si BERGUZAR KOREL, cea mai frumoasa nunta! Iata cum au aratat cei doi indragostiti, in urma cu zece ani, cand si-au unit destinele in cadrul unui eveniment de poveste!