Ipostaza care a emotioant pe toti fanii cuplului Ezgi Asaroglu-Keremcem! Ce a scris actrita despre dragostea dintre ei! Uite cum a reactionat iubitul ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Ezgi Asaroglu este innebunita dupa iubitul ei si ii declara dragostea in public, fara sa se ascunda cu ceva.

Actrita a postat mai multe imagini si a comentat in dreptul unei fotografii in care cei doi se tin de mana: "Dragostea ta...suntem foarte fericiti!"

Fanii au fost in delir si comentariile au inceput sa curga pe pagina actritei de Instagram. Toti le spun ca formeaza unul din cele mai frumoase cupluri si ii indragesc din tot sufletul pentru rolurile din "Bahar: Viata furata"!

Keremcem, topit de mesajul iubitei sale, a preluat poza si comentariul ei si le-a postat si el pe pagina lui! Nu-i sa ca sunt cei mai draguti iubiti?

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

▫️

A

photo posted by ezgi asaroğlu (@ezgi_asaroglu) on

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.