Ipostaza inedită în care a apărut Andreea Mantea alături de David: „Cei mai frumoși” Vedeta Kanal D a ales să se relaxeze alături de fiul ei într-un cadru cu totul aparte

Autor: Laura Macovei

Andreea Mantea, imagini emoționante alături de fiul ei, David

Sursa: Andreea Mantea Instagram

Andreea Mantea a ales să evadeze câteva zile din aglomeratul București și să petreacă timp de calitate alături de fiul ei, David.

Andreea Mantea și fiul ei, David, au plecat într-o zonă mai liniștită, în afara Capitalei. Se pare că cei doi au ales o zonă rurală, probabil acasă la părinții Andreei.

Citește și: Despărțire emoționantă între Andreea Mantea și David: „Mi-a amorțit tot corpul..” Unde a plecat fiul prezentatoarei TV

Unde a plecat Andreea Mantea alături de fiul ei. Imagini emoționante cu cei doi

Andreea Mantea este o cunoscută prezentatoare din România, apreciată pentru carisma și naturalețea ei pe micile ecrane.

Pe lângă cariera sa în televiziune, Andreea Mantea este și mamă. Fiul ei, David, este centrul universului său. Andreea a fost întotdeauna foarte deschisă în privința relației pe care o are cu fiul ei, împărtășind momente speciale din viața lor pe rețelele sociale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Acest lucru se întâmplă și acum. Vedeta Kanal D a surprins cele mai frumoase momente alături de David, momente petrecute la țară, unde se pot bucura de liniște, mâncare gustoasă și aer curat, departe de Capitală.

De-a lungul anilor, David a apărut ocazional în postările mamei sale, iar Andreea a vorbit despre cât de mult îl iubește și cât de mult își dorește să-l protejeze de expunerea excesivă în media.

Deși Andreea este o persoană publică, ea încearcă să-i ofere lui David o copilărie cât mai normală, departe de lumina reflectoarelor. Se preocupă mult de educația și fericirea lui, investind timp și energie pentru a-i asigura o creștere armonioasă. Andreea a menționat în diferite interviuri că fiul ei este cel mai important lucru din viața ei și că face tot ce poate pentru a fi o mamă bună.