Ipostaza inedită în care au fost surprinse Loredana Groza și Iulia Vântur. Cele două au făcut senzație pe străzile din Mumbai: ”E superbă, e fericită!”

Autor: Diana Bostan

Loredana Groza și Iulia Vântur, în Mumbai

Sursa: Instagram- Loredana Groza

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au reunit în India. Cele două vedete au petrecut momente de neuitat în Mumbai, acolo unde Loredana Groza s-a aflat în vacanță alături de fiica ei.

Loredana Groza și-a dorit extrem de mult să revadă India, iar dorința ei a devenit realitate. Artista a plecat la Mumbai împreună cu fiica ei, însă a avut parte nu doar de o experiență unică, ci și de o revedere specială.

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au revăzut în Mumbai

India rămâne una dintre destinațiile preferate ale Loredanei, iar aceasta nu este prima sa incursiune în această țară cu o istorie bogată și fascinantă.

În semn de apreciere și dragoste pentru această destinație exotică, artista poartă cu mândrie un inel achiziționat din India, în trecut. Inelul, purtat de Loredana Groza peste tot, a devenit un simbol al conexiunii speciale pe care Loredana o simte față de cultura și frumusețea Indiei.

Cum Iulia Vântur locuiește în India de peste un deceniu, atât prin prisma vieții profesionale, dar și prin prisma relației pe care frumoasa româncă ar avea-o cu Salman Khan, Loredana Groza nu putea rata întâlnirea cu fosta prezentatoare TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Primele declarații ale tatălui Loredanei Groza după despărțirea dintre cântăreață și Andrei Boncea: „Nu o interesează”

Loredana Groza și Iulia Vântur au creat un moment memorabil, capturând spiritul lor autentic și energia plină de viață a Indiei. Cele două vedete s-au fotografiat împreună, iar apoi Loredana a împărtășit cu entuziasm o fărâmă din întâlnirea lor pe contul său personal de Instagram. Artista a distribuit un clip video în care poartă o conversație plină de căldură și prietenie cu fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur.

Ce și-au spus Iulia Vântur și Loredana Groza

Loredana Groza a menționat faptul că și-a planificat de ceva vreme această călătorie, iar visul ei a devenit realitate. Artista le-a dezvăluit fanilor din România faptul că Iulia Vântur este extrem de frumoasă și cel mai important, este fericită.

Cunoscuta artistă i-a împărtășit Iuliei faptul că i-a simțit lipsa la București și că această revedere este una extrem de emoționantă pentru ea.

Loredana Groza i-a mulțumit Iuliei pentru seara minunată, iar iubita lui Salman Khan i-a promis artistei că se vor revedea curând, la București. Iulia Vântur și Loredana Groza au atras toate privirile pe străzile din Mumbai, atât cu frumusețea lor inconfundabilă, cât și cu energia și look-ul ales.

Citește și: Iulia Vântur a făcut dezvăluiri după 10 ani de stat în India: „Nu-mi doresc să am o altă cetățenie”. Detaliul care i-a uimit pe toți

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a spus Loredana Groza, în videoclipul postat pe contul său de Instagram. „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a fost răspunsul dat de Iulia Vântur.