Ipostaza inedită în care au fost surprinși Theo Rose și Anghel Damian: ”Nu vreau decât dragostea ta” Artista și iubitul ei au luat parte la un eveniment cu totul special

Autor: Diana Bostan

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nași de botez

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nași de botez pentru o fetiță minunată. Cei doi îndrăgostiți au strălucit împreună la marele eveniment.

Artista Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind părinții unui băiețel minunat pe nume Sasha. Cei doi iubesc copiii, motiv pentru care au devenit, din nou, nași de botez.

Theo Rose și Anghel Damian au botezat o fetiță

Ziua de 29 octombrie a fost o zi de mare sărbătoare pentru familia artistei Theo Rose.

Aceasta și Anghel Damian au devenit, din nou, nași de botez, cei doi fiind părinți spirituali pentru o fetiță superbă. Așa cum ne-a obișnuit, Theo Rose și-a ținut urmăritorii la curent pe tot parcursul evenimentului.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri inedite din viața de iubită și mamă: ”Asta mă ajută să rămân cu mințile întregi” Ce s-a întâmplat cu artista în această dimineață

Theo Rose a început pregătirile de dimineață, atunci când și-a anunțat urmăritorii ca ea și Anghel Damian vor fi, din nou, nași de botez. Artista a optat pentru o ținută elegantă și simplă, o rochie de culoare maro, iar machiajul a fost unul natural.

Artista și Anghel Damian păreau extrem de îndrăgostiți, iar Theo Rose nu a ratat ocazia de-ai fredona o piesă iubitului său. ”Vino în viața mea.

Nu vreau decât dragostea ta. Nu vreau să înțelegi decât cât de mult te iubesc”, sunt versurile fredonate de Theo Rose. În schimbul gestului său, Anghel Damian a sărutat-o pe frunte pe frumoasa artistă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi îndrăgostiți au fost nași de botez și-n luna august

Artista este o persoană ocupată, aceasta împărtășind mereu activitățile sale cu urmăritorii. De această dată, Theo Rose a luat avionul dus-întors la Iași, acolo unde a avut un eveniment, iar la câteva ore a fost nașă de botez.

„Mâine sunt nașă mare, acum mă duc la Iași să cânt, la noapte nu dorm că am avion la cinci dimineața.

Dacă după ziua de mâine încă sunt ok, nu mai are nimeni ce să-mi facă, sunt tanc”,  a spus Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Citește și: “Nu a dat în mine, dar nu aveam voie să port topuri” Theo Rose, mesaj de conștientizare pentru toate femeile din România

După concert, Theo Rose a luat avionul spre casă, iar artista le-a împărtășit fanilor că a dormit machiată la ochi pentru botez.

Artista s-a filmat alături de Anghel Damian: „  Ce v-am zis că ajung și la nășie, m-am descurcat eu. Mi-am luat bărbatul, suntem pe drum și astăzi”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nașii de botez ai unei fetițe, iar la eveniment au luat parte mai mulți prieteni.