Ipoteza incredibila in cazul tanarului disparut pe mare in urma cu 8 zile. Si-a inscenat moartea?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

O camera de supraveghere de la debarcader a surprins ultimele imagini inaintea disparitiei.

Acestea sunt ultimele momente in care Liviu, un tanar despre care nimeni nu mai stie nimic, apare in viata, pe debarcaderul din Costinesti. Poarta un tricou si are in mana o geanta, in care sunt probabil haine de schimb si bani.

Cu o icoana in mana si cu lacrimi in ochi, biata mama ii cere Celui de Sus raspuns la o singura intrebare: e sau nu in viata Liviu- fiul ei, inginer IT in Craiova? Tanarul e de negasit de 8 zile, dupa ce i-a lasat pe toti cei dragi acasa, ca sa vina singur, in vacanta, la

Costinesti. Parintii lui sunt disperati- n-au niciun semn si in alta parte decat pe mare n-au unde sa-l caute.

Nedormiti de-aproape o saptamana, bietii oameni refuza ipoteza potrivit careia fiul lor si-ar fi inscenat moartea. Cred mai degraba ca Liviu a fost atacat de talhari, iar imaginile de pe camera de supraveghere le intaresc suspiciunile. Nu-si explica altfel cum de geanta de plaja din imagini, cea pe care Liviu o tinea pe umar, nu era in barca- acolo unde au fost gasite vesta de salvare si cateva haine de-ale lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tanarul a fost cautat mai multe zile la rand de scafandri in zona stavilopozilor, dar fara niciun rezultat.

Misterul se adanceste si apare o noua intrebare: daca intr-adevar s-a inecat, de ce trupul turistului nu a aparut pana acum la suprafata?

Exista si posibilitatea ca valurile si curentii puternici sa-i fi purtat trupul mai mult spre Sud, pana dupa granita cu Bulgaria. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si incearca sa afle daca cineva se face vinovat de disparitia lui Liviu.