IPOTEZA SOC: Irinel Columbeanu a fost informator la Securitate?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:08

Despre Irinel Columbeanu s-au scris mii de pagini - mai ales despre viata sa privata si femeile care i-au trecut prin pat.

Iata insa ca si Irinel este acuzat, la randul sau, ca ar fi scris cateva sute de pagini, mai exact note informative catre securitate. Reprezentantii CNSAS sustin ca, sub numele de cod Ivanescu, omul de afaceri ar fi dat informatii regimului comunist despre oameni de afaceri romani, modele, dar si cetateni straini.

 

Suprinzatoare a fost insa si atitudinea avocatei lui Irinel, care desi a negat ca faimosul sau client este informatorul Ivanescu, a avut numai vorbe de lauda la adresa colaboratorului.

 

CNSAS-ul a fost insa transant in legatura cu activitatea lui Ivanescu in relatia cu Securitatea.

 

De fapt si in sala de judecata avocatul a sustinut ca Irinel Columbeanu nu putea sa fie colaborator al securitatii pentru ca avea cu totul alte prioritati- femeile frumoase, obiectele de lux si alte asemenea lucruri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

De aceste preferinte stia si securitatea, raspunde CNSAS, care sustine ca Irinel Columbeanu ar fi fost recompensat cu o geanta din piele in valoare de 150 de lei pentru notele informative.

 

Pe langa cetatenii straini pe care Ivanescu i-ar fi turnat la Securitate apar si doua nume cu rasunet in Romania. CNSAS-ul sustine ca printre cei turnati la securitate s-ar fi numarat omul de afaceri Puiu Popoviciu si creatoare de moda Doina Levinta.

 

Pare-se insa ca trecerea timpului vindeca toate ranile. Puiu Popoviciu spune ca nu-i poarta ranchiuna lui Irinel Columbeanu, ba mai mult ca vorbesc destul de des la telefon.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.