IPOTEZA SOCANTA: Copilul de 4 ani nu ar fi fost ucis de cainii vagabonzi! Vezi ce spun rezultatele testelor ADN

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 15:58

Ancheta in cazul copilului de 4 ani ucis in Parcul Tei scoate la suprafata detalii socante, care pot da peste cap actuala ipoteza, potrivit careia micutul a fost ucis de sase caini vagabonzi.

Conform unor surse din cadrul anchetei, citate de catre DC News, rezultatele analizelor ADN arata ca in probele prelevate din ranile copilului ucis nu au fost gasite urme de ADN ale niciunui dintre cei sase caini care l-ar fi ucis pe micut.

Speculand aceste date, se poate configura o noua ipoteza conform careia copilul ar fi fost atacat si ucis de un caine de lupta, dupa care cadavrul ar fi fost plasat in locul in care a fost gasit, pentru a ascunde adevarul si pentru ca vina sa fie atribuita cainilor comunitari din zona.



Informatia nu a fost confirmata in mod oficial.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.