Ipoteza socanta despre moartea Denisei Raducu la doar 27 de ani: "E vorba de un blestem! Ceva e in familia ei" Cine a facut dezvaluirea bomba

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2017, 10:06

Numerologul Iliuta a facut dezvaluiri uluitoare despre moartea Denisei. Barbatul sustine ca boala ei necrutatoare ar putea sa fi fost cauzata de un blestem aruncat asupra familiei sale.

Iliuta a marturisit ca sufletul Denisei va mai sta alaturi de membrii familiei sale.

"A iubit-o din suflet, nu neaparat din ceea ce vad, dar ceea ce simt. Dumnezeu ii va scoate in cale o fata care va avea aceleasi asemanari, va fi o fata trimisa de Denisa. Timp de 2 ani de zile nu il vad sa fie cu cineva. Parca si-a pus un juramant la inima si nu mai vrea.
Ei in octombrie ar fi trebuit sa fie nunta, nu stiu de ce am informatia asta.

El va intalni o fata care ii va aduce aminte de Denisa. Poate la caracter, nu neaparat fizic. Exact asa cum i s-a intamplat si cantaretului Florin Salam. Ati observat ca Roxana seamana cu Fanica", a spus clarvazataorul Iliuta.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.














 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.