IPOTEZA SOCANTA in cazul Elodiei! Avocata traieste in afara tarii?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Itele incurcate pana peste poate ale cazului par sa se incalceasca si mai tare. Elodia Ghinescu este de negasit, sotul este acuzat de moartea ei, si, ce sa vezi, tocmai actul care o putea ajuta sa calatoreasca pretutindeni lipseste cu desavarsire.

Urmeaza si intrebarea fireasca: este Elodia in viata si a fugit in alta tara? Desi disparitia Elodiei este o tema de interes national, ea nu pare sa fie tratata cu seriozitate de toate partile implicate.

In sala de judecata s-a ajuns iar la tensiuni. Instanta a intrerupt de mai multe ori dezbaterile pentru ca rudele Elodiei vociferau in timp ce un martor era audiat. Unde mai pui ca, pe parcursul audierii aceluiasi martor, fost coleg al lui Cristian Cioaca, avocata Elodiei a intrerupt instanta.



Dupa terminarea audierilor, au hotarat ca pentru termenul viitor, la proces trebuie sa se prezinte si bona copilului, care va fi adusa cu mandate.
##VIDEO81055##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.