Ipoteză șocantă în cazul femeii care și-a aruncat bebelușul pe geam. Ce spune tatăl micuțului decedat, acuzat că și-ar fi închis soția în casă

Author: Diana Bostan

Bebelușul aruncat pe geam, în urma unui incendiu, a decedat

Sursa: Facebook

Ancheta continuă în cazul femeii care și-a aruncat bebelușul de la etaj, apoi a sărit și ea, după ce apartamentul a fost cuprins de flăcări. Vecinii și familia susțin că soțul femeii ar fi răspunzător de întreaga nenorocire.

Tragedie de proporții la Iași. Micuțul aruncat de mamă de la etajul trei, în urma unui incendiu în locuința lor, a decedat la spitalul din Iași. Ancheta continuă și informații șocante ies la iveală în acest caz.

Familia tinerei îl face vinovat de întreaga tragedie pe soțul femeii

Potrivit vecinilor și familiei, tânăra ar fi trăit un adevărat calvar alături de soțul său.

Potrivit informațiilor furnizate de Observatornews.ro, tatăl femeii, care este și polițist, ar fi știut de coșmarul prin care trecea fiica sa alături de soțul ei. Bărbatul ar fi atenționat-o de nenumărate ori, dar chiar și așa, în preajma sărbătorilor de Crăciun, soțul acesteia ar fi fost internat într-un spital de Psihiatrie și ar fi primit un ordin de protecție. Conform sursei menționate anterior, tânăra l-ar fi iertat.

Acuzațiile nu se opresc aici, iar unii apropiați ar fi susținut faptul că femeia în vârstă de 29 de ani și bebelușul ar fi fost închiși în casă de către soț. Acesta a fost dus la audieri, însă susține că soția lui avea chei în casă. 

Citește și: Vecinii femeii din Iaşi care s-a aruncat de la etaj cu bebelușul fac mărturii tulburătoare: „L-a învelit în plapumă și s-a aruncat”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Cheile au rămas la ea. Avea chei în casă.  Eram la serviciu, am fost anunțat că ia casa foc", ar fi declarat tatăl bebelușului, potrivit Observatornews.ro.

Neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi fost la ordinea zilei, iar vecinii nu erau străini de bătăi și scandaluri.

"Ea înainte de Crăciun a fost la mine. A bătut-o bărbatul. Să

o primesc în casă. Mi-a spus să sun la părinţi. Tatăl ei e mare poliţist la Suceava. Avea aici puţin sânge. Taică-su a spus atunci: Să ştii că acum te-am salvat, data viitoare te scot în sicriu. Nu a fost de acord cu căsătoria", a spus un vecin, potrivit sursei menționate anterior.

Bebelușul a pierdut lupta cu viața la spital

Lucian Eva, managerul Spitalului Neurochirurgie Iași, a confirmat că Victor, bebelușul de 5 luni, a decedat, astăzi, în urma căzăturii.

Starea lui era foarte gravă la momentul internării, prezentând leziuni cerebrale grave și stopuri resuscitate, iar eforturile medicale au fost îndreptate către salvarea sa, dar, din păcate, aceasta nu a fost posibilă, iar bebelușul a pierdut lupta cu viața.

Citește și: Ce se va întâmpla cu femeia care și-a aruncat bebelușul de la etaj, după ce în apartament a izbucnit un incendiu. Copilul se află internat în stare gravă

Mălina, mama bebelușului, a supraviețuit incidentului, dar prezintă o stare gravă, necesitând intervenția chirurgicală. Ea are arsuri pe 12% din suprafața corporală, fiind afectat membrul superior drept și parțial hemitoracele drept. În plus, a suferit fracturi la bazin, coloană și costale.