IPOTEZA SOCANTA in cazul mortii actorului Paul Walker. Politistii au descoperit motivul care a cauzat accidentul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 08:45

Actorul Paul Walker, cunoscut cel mai bine din seria de filme „Iute si furios”, a murit intr-un accident de masina. S-a intamplat langa Los Angeles. Actorul ar fi vrut sa ajunga la un eveniment caritabil.

##VIDEO93882##„Iute si furios”, precum seria care l-a facut celebru! Asa a gonit si soferul masinii in care se afla actorul. Paul Walker era doar pasager. Bolidul in care se afla s-a izbit de un stalp, iar impactul a fost atat de violent, incat masina a explodat.

Nimeni nu s-a putut apropia de autovehiculul care ardea ca o torta, iar pana la venirea autoritatilor, trupurile celor doi au fost aproape carbonizate.

Pasionat de masini puternice si de curse, actorul spera sa aiba ocazia sa se bucure de ele si in afara platoului de filmat. La 40 de ani, blondul cu ochi albastri a lasat fara tata o adolescenta de numai 15 ani.

Paul Walker era pasager intr-un bolid de lux, un Porche, condus de unul dintre prietenii sai, Roger Rodas, de profesie pilot profesionist. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, acesta ar fi incercat sa faca anumite manvre periculoase, adevarate cascadorii pe sosea, motiv in care ar fi scapat masina de sub control.
Automobilul s-a izbit puternic de un stalp, curmand viata celor doi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”