IPOTEZA SOCANTA: Nostradamus A PREZIS plecarea Papei Benedict al XVI-lea! Se vor ADEVERI si celalalte profetii? Vezi ce ne-ar putea astepta in acest an

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:49

Intreaga lume a fost luata ieri prin surprindere dupa ce Papa Benedict al XVI-lea a anuntat ca va demisiona in data de 28 februarie.

"Papa a anuntat ca va renunta la ministerul sau la ora 20.00, in data de 28 februarie", a precizat purtatorul de cuvant Federico Lombardi, intr-un anunt fara precedent in istoria Bisericii Catolice.

Ce este cu adevarat socant este ca, in profetiile lui, celebrul Nostradamus a prezis acest lucru!

"Papa Benedict al XVI-lea va muri sau va fi indepartat. Urmatorul Papa si ULTIMUL va fi un Papa negru", este unul dintre evenimentele prezise pentru anul 2013, care s-a si intamplat.


Acest lucru ridica multe semne de intrebare. Oare Nostradamus chiar avea puterea sa vada viitorul sau sunt niste simple coincidente?

Iata profetiile lui pentru anul 2013:

Profetia 1: Vor avea loc distrugeri masive in zona San Francisco-Los Angeles-San Diego din SUA. De asemenea, vor fi afectate masiv si alte zone ale lumii, ca Chile, Australia, Japonia, Alaska si Coasta vestica a Europei.

 
Profetia nr.2: Lumea se afla in pericolul izbucnirii unui razboi mondial, mai mare decat al doilea, totul depinde de deciziie corecte ce ar putea fi luate in timp.

Profetia nr.3: Activitatea solara ar putea ajunge la un nivel care n-a mai fost atinsa niciodata in istoria sa.
 
Profetia nr.4: Vor fi foarte multe cutremure, ca si in anii anteriori, unele din acestea putand atinge intensitati incredibil de mari.

 
Profetia nr.5: Papa Benedict al XVI-lea va muri sau va fi indepartat. Asfel profetia Sf.Malachie va deveni adevarata, iar urmatorul papa si ULTIMUL va fi un papa negru.
 
In profetiile sale, Nostradamus sustine ca pana in 2016 toti oamenii vor muri, iar in Europa va aparea un "arc satanic al furiei", o masina a timpului, acest "arc satanic" putand fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.