IPOTEZA SOCANTA. Pastilele de slabit au ucis-o Anca Roventa, manechinul international gasita moarta in propria casa?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 05:00

Anca Roventa, fotomdel de meserie, in varsta de 26 de ani, a fost gasita a fost gasita fara suflare la inceputul acestei saptamani in apartamentul in care locuia.

Manechinul locuia mai mult in Milano, insa, recent se intorsese in tara pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Ea a fost gasita moarta, pe podea, in apartamentul in care locuia, de catre mama ei. Nimeni nu intelege cum de s-a intamplat o asemenea tragedie.

Conform unor ipoteze, manechinul ar fi luat pastile pentru slabit, insa in combinatie cu alcoolul, s-au dovedit a fi fatale. cauza mortii este infarct.

Mama fotomodelului a postat un mesaj in care explica ca fiica ei a murit electrocutata, la scurt timp dupa ce a revenit din dus. Avea parul ud, iar picaturi de apa s-au scurs in prelungitor. S-a electrocutat cand a bagat telefonul in priza pentru a-i incarca bateria. Misterul inca planeaza, insa, in jurul mortii fotomodelului, iar noi secrete bine ascunse ies la iveala.

Se pare ca Anca Roventa ar fi avut o relatie cu Giovanni Becali.
Manechinul a intrat in depresie dupa ce acesta a intrat la puscarie.

##VIDEO129147##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.