IREAL: A ajuns sa arate ASA dupa ce a baut cate 3 litri de apa pe zi! "NU CREDEAM ca e posibil"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

O femeie a dezvaluit cum si-a transformat complet tenul dupa ce a inceput sa bea cat mai multa apa.

"Cine ma vedea credea ca sunt o camila deoarece impartim aceeasi functie: amandoua putem rezista mult timp fara apa. Insa lucrurile s-au schimbat. Inainte imi incepeam ziua cu o cana de ceai, apoi mai beam un pahar cu apa la pranz si poate seara. Poate se strangea un litru in 24 de ore.

Credeam ca e suficient, insa lucrurile nu stau asa. Dupa ce ani la randul am suferit de dureri de cap si aveam probleme cu digestia, am stat de vorba cu un neurolog si cu un nutritionist.

Amandoi mi-au zis ca trebuie sa beau trei litri de apa pe zi ca organismul sa functioneze la capacitate maxima. Apoi, cand am citit cu chestionar depsre cat de putina apa beau femeile, am zis sa fac un experiment.

Ce ar fi sa beau cantitatea recomandata de apa pe zi timp de o luna. M-am fotografiat in ziua in care am inceput experimentul si pana la sfarsit. cand am vazut diferenta, am ramas uimita.
Am 42 de ani, insa aratam ca de 52, ceea ce era socant. Aveam pungi negre sub ochi, ceea ce mai facea sa par epuizata. Aveam riduri si pete rosii, pielea imi ra lipsita de stralucire. Insa acum arat minunat!".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei