IREAL. A devenit ANOREXICA ca sa scape de bustul proeminent

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 09:25

O tanara cu forme si un bust voluptos a slabit drastic prin infometare, totul numai ca sa scape de bustul proeminent.

Cum a fost posibil asa ceva? Intr-o lume in care majoritatea tinerelor apeleaza la implanturi mamare ca sa aiba un bust cat mai generos, Leanne McKillop, in varsta de 30 de ani, a marturist ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sanii mari.

Tanara sustine ca a dezvoltat o adevarata oroare fata de bustul ei voluptos inca de pe cand era adolescenta. Colegii, in special baietii o necajeau si radeau mereu de ea ca e grasa si ca s-a maturizat prea devreme.

A devenit obsedata de greutatea ei, trasnformandu-se intr-o persoana anorexica, totul numai ca sa isi ascunda bustul.

Socul ca si-a pierdut doua prietene, victime ale anorexiei, a facut-o sa-si revina si sa realizeze ca nu este nimic in neregula la corpul ei. Sanii sunt un simbol suprem al feminitatii, iar ea nu putea sa vada acest lucru. Cu toate ca acum are o greutate normala, anorexia a lasat urme adanci asupra sanatatii sale.
Are probleme cu rinichii si, din cate se pare, este infertila, cel putin asta arata analizele medicale.

" Mancam extrem de putin si faceam exercitii fizice intr-un mod obsesiv. Credeam ca in felul asta, sanii mei se vor micsora. Bineinteles ca nu s-a intamplat acest lucru, insa fiind foarte slaba, simteam ca am situatia sub control", a marturisit tanara.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri: