IREAL: A IGNORAT ce avea langa ea si a facut ASTA! "Esti INCONSTIENTA, puteai sa MORI"

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:38

In ziua de azi, din ce in ce mai multi tineri dau dovada de un teribilism iesit din comun si nu se gandesc ca un simplu gest poate avea urmari neplacute.

Este si cazul tinerei din imaginea alaturata, care si-a socat toti prietenii. In timpul unei excursii, fata s-a fotografiat intr-o ipostaza destul de periculoasa, fiind practic suspendata de marginea unei stanci.

De parca acest lucru nu ar fi fost indeajuns, ea a tinut ca cel care a fotografiat-o sa includa in cadru si un semn care avertiza clar asupra pericolului existent.

Nu stim ce a vrut sa demonstreze, insa toti prietenii ei care au vazut poza i-au spus ca a dat dovada de o inconstienta iesita din comun.

Voi ce parere aveti?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.