IREAL! A pus un anunt pe internet ca vinde "ochelari cu smecherie": iata ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce l-a postat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 16:20

"Vand ochelarii lui Florin Salam, cu smecheria inclusa”. Vi se pare o gluma? Ei bine, nici pe departe!

Asa suna anuntul unui tanar care cere nu mai putin de 5 000 de euro pe o banala pereche de ochelari. Nici nu-si imagina ca va primi sute de telefoane.

Mare e gradina....internetului! Rasfoind sutele de mii de pagini de anunturi, internautii au dat peste o vanzare cu totul neobisnuita. Anuntul suna cam asa: "vand ochelari cu smecherie inclusa. Pret: 5.000 de euro. Ochelarii i-au apartinut lui Florin Salam, in trecut”.

Vanzatorul da si detalii despre produs:

- Cel care ii poarta devine smecher instant
- pe rama au urme ale nebuniei lui Salam
- daca freci ochelarii iese duhul lui Salam si-ti canta orice melodie.

Anuntul vine insotit de o poza cu ochelarii unui brand celebru. Si, ca sa atraga mai abitir atentia, la final urmeaza afirmatia de senzatie: „ochelarii sunt nemuritori ca si melodiile fostului proprietar.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Salam a fost vazut purtand ochelari de soare la cantarile lui de multe ori si destui admiratori i-au imprumutat stilul.

Anuntul a strans rapid 30.000 de vizualizari. Vanzatorul ne-a marturisit sub protectia anonimatului ca totul a pornit de la o gluma intre prieteni. Nici prin cap nu i-a trecut ca va ajunge atat de mediatizat. Sute de telefoane a primit din toata tara in ciuda pretului piperat.

Contactat de Stirile Kanal D, Florin Salam ne-a declarat ca nu doreste sa faca niciun comentariu.

 

Taguri: