IREAL! Ce a descoperit fosta sotie in telefonul acestui barbat: cand femeia a vazut ASTA, a bagat divort instant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 03:10

Catalin, concurent la emisiunea "Te vreau langa mine" a venit sa isi caute jumatatea dupa ce sotia lui, cu care a stat patru ani, a divortat de el. Motivul pentru care femeia s-a despartit de el este de-a dreptul INFIORATOR!

Catalin a venit la emisiunea "Te vreau langa mine" sa isi gaseasca o partenera de viata care sa-l accepte asa cum este. De ce spunem asta? Pentru ca barbatul are un job care il solicita mult si meseria insasi pe care o practica este una mai speciala, ca sa zicem asa.

Catalin este asistent medical la Institutul de Medicina Legala si si-a intalnit fosta sotie in urma cu patru ani.

Dupa doi ani de mariaj, femeia a pus punct casniciei din cauza geloziei exacerbate. Catalin petrecea la munca in jur de 10 chiar 12 ore, iar fosta lui sotie ajunsese sa creada ca are o amanta. Desi Catalin ii facea poze de la serviciu pentru a-i dovedi ca el sta acolo si isi face meseria, femeia nu a vrut sa il creada nici in ruptul capului. Colac peste pupaza, intr-o zi, ea ii gaseste in telefon o poza cu sanii siliconati ai unei femei decedate.
Ingrozita de ceea ce a vazut, ea hotaraste sa divorteze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asa ca, acum, Catalin, este in cautarea unei noi iubite care sa ii accepte meseria pe care o are.

El a mai dezvaluit ca, pentru nicio femeie, nu va renunta la job-ul sau deoarece este foarte bine platit. Ce reactie a avut posibila pretendenta la inima lui Catalin in urma dezvaluirilor pe care el le-a facut, afla din materialul video de mai jos!##VIDEO135388##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.