IREAL! Cum au protestat cateva tinere din Siberia fata de gropile din asfalt

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Imbracate in costume de baie, tinerele din imagini se relaxeaza pe sezlong ca pe o plaja exotica.

Mai mult decat atat, si-au luat si cate un cocktail  pe care sa-l savureze in timp ce sunt mangaiate de razele soarelui.
Fetele se distreaza cu o minge de plaja care la un moment dat ajunge in apa. Nu cristalina cum ne-am fi imaginat ci murdara. Pare incredibil, dar tinerele noastre stau la plaja pe marginea unei gropi din drum plina cu apa.

Ca sa nu se murdareasca, tinerele sunt incaltate cu pantofi negri cu toc.

Asa ca intra in balta din asfalt fara nicio grija.
Domnisoarele incep sa se joace in apa murdara de parca ar fi in mijlocul marii, insa acest lucru nu le deranjeaza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste imagini au fost suprinse in cel mai mare oras din Siberia, Novosibirsk, unde

sosirea primaverii a dat nastere unui fenomen care ii enerveaza la culme pe locuitori. Zapada s-a topit iar drumurile s-au transformat in adevarate cratere mocirloase. Cum autoritatile nu au intervenit, aceste tinere au preluat initiativa si si-au exprimat nemultumirea printr-un protest inedit. Actiunea fetelor i-a amuzat pe trecatori, insa nu au starnit nicio reactie din partea autoritatilor, potrivit „Siberian Times”.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.